icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

ZOEVA

Rose Golden Set

SBE08L1

28 reviews

Rp 1.230.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

Pretty and good quality brush

Very pretty brush set with rose gold and brown color combination. Soft brushes and good quality material are used, feel a bit heavier (which is good for me). The pouch is perfect to store the brushes when traveling.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Gak nyesel beli ini

ini brush zoeva ke dua aku, and memang gak pernah kecewa sama brushnya zoeva ini, bulunya yg halus n gagangnya yg kokoh warnanya pun elegant banget. bagi pemula aq saranin beli ini aja deh, karna kuasnya lengkap. bener gak akan nyesel

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

Finally i can get my hands on these puppies! The bristles is so soft like a baby butt, so freakin loveeee it! Easy to travel with thanks to the beautiful pouch. For the price and the quality you get, it's a win win. I definitely recommended these Zoeva brush if you happen to be on the look out for a brush set with a good quality and reasonable price. You wont regret it, pinky promise :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Tertarik dengan banyak review positif dari para pengguna kuas ini dan juga warnanya yang cantik dan elegant, akhirnya saya putuskan untuk membeli nya. Semoga benar-benar lembut & menghasilkan tampilan wajah yang fawless..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

gorgeous

This brush set is sooo stunning. You can tell that it has amazing quality, the brushes are so soft, the bristles are sturdy and the colour just add another extra point (I mean who doesn't love rose gold). Some of them do shed, but all and all it's a great brush to invest on.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

One of the must have item of brush set. The bristles are so soft but some of them quite absorb the colour the the make up stuffs, although still can be cleaned. It comes with an elegant pouch, easy to bring for traveling.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

This set is gorgeus in so many ways. I am so into rose gold and this collection is such my lovable product I do have! Ga cuman warna nya, ganggang nya kokoh banget, ga ringkih sama sekali. Mantep! Bulu nya pas awal awal kok agak aneh, ternyata setelah di cuci, bulu nya oke banget!! Semua brush nya halus, tidak rontokkan dan ada tulisan juga setiap brush untuk apa (which is some brushes brands cuman nulis nua di packaging, bukan di brush nya). Buat ngeblend pun enak banget. How can i feel disappointed with Zoeva? ❤️

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Pretty brush

This brush was in my wishlist for months, glad to finally have it! Overall this brush is so soft, beautiful and i recommend this brushes for you who still learning and looking to invest in brushes (Like me). No regret at all The package come in just a couple of days, nice and safe, Sephora give the best price (after research about this brush set and looking some of other onlines store/shop) - Seriously. can't recommend it enough

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

great for beginners

sukaaaa sama set ini ga nyesel banget nabung akhirnya kebeli jugaa dan good quality! untuk pemula kayak aku set ini udh lengkap bgt dari wajah sampe mata pun ada brushnyaa kualitas dan harga sebandingg, thanks sephora!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

gorgeous!

set ini pleasing to the eyes bgtt bener2 gorgeous! ga tega makenyaa sayang bagus banget lol kualitas bulu halus dan oke bangett pokoknya apalagi untuk travelling, ukurannya ga gigantic kayak sigma punya, bisa masuk semua kedalam pouch. bawa satu pouch ini untuk holiday and i'm good to go!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Luxola Indonesia Sekarang Menjadi
Sephora Indonesia!

Member LX Insider tetap dapat mengakses account Anda dengan menggunakan username and password Luxola Anda here.

Find out more

SHOP NOW | Beli Sekarang
Sephora works best with portrait mode.