icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   rose golden set zoeva

ZOEVA

Rose Golden Set

SBE08L1

26 reviews

Rp 1.230.000

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • How To
  • About

    A divine collection of makeup brushes for face and eyes, this Rose Golden Luxury Set contains eight essential, handcrafted brushes with rose-golden ferrules and matte-black handles stored in a sleek clutch.

    Set ini berisi:

    • Powder Brush
    • Silk Finish Brush
    • Face Shape Brush
    • Luxe Sheer Cheek Brush
    • Concealer Buffer
    • Soft Definer Brush
    • Petit Crease Brush
    • Wing Liner Brush
    • Large clutch (24cm x 18cm)

    Manfaat

    • Ideal for daily makeup routines and extravagant looks.
    • Can be used with cream and powder product.
    • Easy to store.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    Face

    • 104 Buffer: Gunakan untuk mengaplikasikan dan membaurkan foundation, bedak, dan make-up mineral.

    • 109 Luxe Face Paint: Gunakan untuk mengaplikasikan bedak kontur.

    • 126 Luxe Cheek Finish: Gunakan untuk mengaplikasikan dan membaurkan blush on, bronzer, dan highlighter.

    Eyes

    • 226 Smudger: Gunakan untuk membaurkan eyeshadow dan kohl pada garis bulu mata.

    • 228 Luxe Crease: Gunakan untuk membaurkan eyeshadow pada lipatan mata.

    • 234 Luxe Smoky Shader: Gunakan untuk shading dan blending untuk efek smoky eyes.

    • 317 Wing Liner: Gunakan untuk menggariskan eyeliner secara tepat dan rapih.

    • 322 Brow Line: Gunakan untuk mengaplikasikan produk krim dan powder pada alis.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
26 Ulasans

Mrs

Finally i can get my hands on these puppies! The bristles is so soft like a baby butt, so freakin loveeee it! Easy to travel with thanks to the beautiful pouch. For the price and the quality you get, it's a win win. I definitely recommended these Zoeva brush if you happen to be on the look out for a brush set with a good quality and reasonable price. You wont regret it, pinky promise :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Tertarik dengan banyak review positif dari para pengguna kuas ini dan juga warnanya yang cantik dan elegant, akhirnya saya putuskan untuk membeli nya. Semoga benar-benar lembut & menghasilkan tampilan wajah yang fawless..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

gorgeous

This brush set is sooo stunning. You can tell that it has amazing quality, the brushes are so soft, the bristles are sturdy and the colour just add another extra point (I mean who doesn't love rose gold). Some of them do shed, but all and all it's a great brush to invest on.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

One of the must have item of brush set. The bristles are so soft but some of them quite absorb the colour the the make up stuffs, although still can be cleaned. It comes with an elegant pouch, easy to bring for traveling.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

This set is gorgeus in so many ways. I am so into rose gold and this collection is such my lovable product I do have! Ga cuman warna nya, ganggang nya kokoh banget, ga ringkih sama sekali. Mantep! Bulu nya pas awal awal kok agak aneh, ternyata setelah di cuci, bulu nya oke banget!! Semua brush nya halus, tidak rontokkan dan ada tulisan juga setiap brush untuk apa (which is some brushes brands cuman nulis nua di packaging, bukan di brush nya). Buat ngeblend pun enak banget. How can i feel disappointed with Zoeva? ❤️

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Pretty brush

This brush was in my wishlist for months, glad to finally have it! Overall this brush is so soft, beautiful and i recommend this brushes for you who still learning and looking to invest in brushes (Like me). No regret at all The package come in just a couple of days, nice and safe, Sephora give the best price (after research about this brush set and looking some of other onlines store/shop) - Seriously. can't recommend it enough

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

great for beginners

sukaaaa sama set ini ga nyesel banget nabung akhirnya kebeli jugaa dan good quality! untuk pemula kayak aku set ini udh lengkap bgt dari wajah sampe mata pun ada brushnyaa kualitas dan harga sebandingg, thanks sephora!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

gorgeous!

set ini pleasing to the eyes bgtt bener2 gorgeous! ga tega makenyaa sayang bagus banget lol kualitas bulu halus dan oke bangett pokoknya apalagi untuk travelling, ukurannya ga gigantic kayak sigma punya, bisa masuk semua kedalam pouch. bawa satu pouch ini untuk holiday and i'm good to go!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love ❤️

First time using zoeva brushes and love it. Will definitely come back to shop more of their brushes collection. The brush is soft yet safe for skin even for sensitive one. Love the color also. The only downside it has was it doesnt come with brushes box like sigma. Haha! Rather than that i was completely satisfied with this. Its cheaper than sigma but with same quality.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

The best brushes i've ever bought!

This is my first Zoeva brush set. Actually I didn't expect much when i ordered it, as some of the brush shapes don't look familiar to me. But after using it for several days, i was amazed with my makeup application result and now I can claimed it as the best brush set i've ever bought. All materials they uses for these brushes are so good, the rose gold accent make it feels so luxurious and pretty and the bristles are perfectly shaped and so soft too. It also comes with make up pouch ~with a pocket inside, yay! I can carry my makeup and brushes in separate compartments (which is important to me). Definitely love this brushes!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.