icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   5846 zoeva web

ZOEVA

Luxe Complete Set

SBB15L2

16 reviews

Rp 2.060.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

Totally Worth it

I am extremely happy with the quality of the individual brushes.The brushes are soft, easy to use, and clean remarkably well. I am particularly fond of the large powder brush and the tapered blending brushes.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Halus

Brush zoeva memiliki kualitas yang bagus.,mudah dibersihan, lembut dan hasil nya sangat halus. Pembelian set ini juga dpt tas sehingga mudah utk dibawa berpergian kemana pun. Pas beli kemarin pas dpt diskon 20% lumayan. terima kasih sephora

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

I Love It

Sempat ragu beli kuas ini,krn sebenarnya saya cuma butuh kuas khusus mata saja,tapi setelah ditimbang dari fungsi dan harga,akhirnya memutuskan beli dan syukurnya sephora lagi ada promo diskon waktu itu, jadi harganya bisa lebih murah,dan voilllah datanglah kuas ini,kuasnya lembut sekali pas diraba,tapi untuk pencil brush agak kurang yah,agak menusuk jika dipakai ke bagian eye corner,tapi overal suka kok,sering sering promo ya sephora dan zoeva.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

zoeva brush set

bagus.. halus.. kepakai semua... sebagai make up artist saya pakai kwas ini... bagus enak dipakai.. lembut.. tas nya pun bagus... hanya saja musti beli tempat kwas yg bulet lagi atau tas kwas tempat yg satuan agar kwas yang sudah dipakai nggak campur baur warnanya' ..................................... cuma kwas pada urutan ke 6 dan 7,8 untuk baur itu hampir sama' kurang pendek dikiiit... sebenernya tergantung dari kebiasaan aja sih. overall semua baguslah'

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Not as good

I bought these brushes because so many people raved about them. Many youtubers said that these brushes were so soft and worth the $$ spent. However, I'd rather go with my Real Techniques brushes, or even my Masami Shouko brushes, considering they're at the same price tag. They're definitely softer and do not irritate my pores as much as these did. I ended up just using the small brushes for the eyes, and I really have to work on my angles to avoid the brushes from poking my eyelids. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

New obsession!

I really love zoeva brushes! The quality is really great, the bristles are super soft, they don't shed, which sometimes happen to some of my sigma brushes, the packaging is amazing, this brush set comes with a beautiful high quality leather clutch (I believe it's a faux leather), plus they're so much cheaper than sigma and I personally think they're better than sigma in all aspects. Highly recommended!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

BEST BRUSHES EVER!

Zoeva set ini udah lama jadi inceran, ditungguin di Luxola karena selalu Sold Out. Pas kepikiran mau add to cart yang Rose Gold aja eh tiba-tiba ini nongol dengan stok terbatas. Walopun dompet lagi kering cus langsung tanpa basa basi pesen deh daripada kehabisan lagi hihi. So far selalu pake ini, hasilnya super flawless. I LOVE ZOEVA! thanks Luxola for having this set.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

uhmaiziinggg

oh i love this brushes so much! at first when i saw the price i thought that this was overprice but after i compare it with others and received it and hold it in my hand i feels like wow this is worth it, and i feel excited when i use it, so soft and precise! and now i'm about to thinking to complete all zoeva brushes collection :p oh yuumm

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

High quality but so affordable

I really love this set! I love the brush choices, at least we don't get a useless brush (paddle foundation brush, uhm) like in other sets. The bristles are very soft with minimal short hairs shedding. The build quality is really good, it's firm and strong. Bigger white brushes might be a little prickly if you have sensitive skin, but I'm fine with it, try to apply conditioner after washing. Make sure to dry them using brush guard after washing, since the natural bristles tend to splay.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

good value

set ini good value banget, jauh lebih murah dibandingkan beli satuan.  i love the handle size, not too long, not too short. bulunya juga smooth banget, my fave is the natural bristles, they blends powder like heaven.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.