icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

ZOEVA

Bamboo Luxury Set

12 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 1.230.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

incaran lamaa

bulu kuasnya halussss banget kualitas tinggi ini pokonya, lbih halus dari yg seri rose gold yg udh dbeli sebelumnya. puoch nya juga sangat berkualitas . cuma ekspektasi temlat kuas tabungnya ga seperti aslinya, dan mungkin ga bertahan lama . thanks sephota sale.. lumayan potongan 18%nya 😍

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

New obsession!

I really love zoeva brushes! The quality is really great, the bristles are super soft, they don't shed, which sometimes happen to some of my sigma brushes, the packaging is amazing, this brush set is really beautiful!! It comes with a beautiful clutch and a very cute brush holder plus they're so much cheaper than sigma and I personally think they're better than sigma in all aspects. Highly recommended!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Bamboo Luxury Set

Love the color of this set, really stand out from other brushes. This is the softest and the lightest brush set from Zoeva. The bristles are so soft, very comfortable on the face. The set comes with a pouch and a cardboard brush container. It is perfect for traveling.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Soft anf fluffy

These brushes are very soft and you would consider them as affordable for the quality. Blending your makeup would be very easy and picks up a lot of pigment. Would make you fall in love with zoeva and want to buy more. The only issue is the lightness of the brushes since they are made out of bamboo, the handles lack the "luxury: feel

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

love it

Bulunya lembuut, gak menyerap produk, dan luxurious looking. Comparable with s*gma brush dengan harga yg lebih terjangkau.  Face brushes nya lengkap untuk membentuk kontur wajah yang presisi.  Sayang eye brush nya kurang presisi untuk monolidku hehehe...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

wow

Bagus. Bag nya eksklusif seperti pada gambar. Kuas nya halus. Sangat memuaskan berbelanja disini          ......... presisi saat digunakan diwajah untuk makeup. Saya recomended untuk brush ini pokoknya mantap kualitas oke Sekarang saya sudah memesan untuk kedua kalinya

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My Favorite Brush

So in love with this brush and I use almost everyday since I bought this. Semua brush lembut dan  ini kuas paling lembut dibanding versi lainnya dari Zoeva. Udah banyak ngoleksi kuas padahal makup artis juga bukan hehehe

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Zoeva

Pas beli saya exited banget sama Zoeva Bamboo ini, tapi begitu liat brush nya duh cukup  mengecewakan sih. Handle brush nya ga banget kalo buat saya pribadi saya lebih suka handle yg black / pink. Karna lebih kokoh. Handle bamboo ini aga ringkih dan kurang enak dipegang. Tapi dari smua tipe clutch versi bamboo ini yang paling bagus

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Light weighted, suitable for traveling.

This is my second Zoeva brush set. It looks really pretty on pictures and I wanted it sooo bad. Unfortunately, i was a little disappointed when it arrived, because it doesn't feel as luxurious as the rose golden set i ordered before. Maybe because it weighs lighter (because the bamboo material, I guess) so it feels not so expensive. However, after i tested it for couple days, I kinda like it. The bristles are soft. It comes with a cardboard cylinder box, and with it's weight, it really suitable for traveling. I don't regret purchasing this and definitely want to purchase more items from zoeva.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My love

I've been waiting this brush set for a long time.  Finally, this beautiful set arrived in Luxola. This brush set is a must for brush collector like I am. This set is beautiful, elegant, and very soft. Each brush is unique because it is handmade. Love it.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.