icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Versatile brush

Awalnya saya dapat brush ini krn kesalahan pengiriman. Pada akhirnya saya pakai hingga sekarang. Brush ini sangat multifungsi. Saya pakai untuk powder eyeshadow, cream eyeshadow, bahkan lebih sering lagi saya gunakan untuk blend concealer dan spot concealer. Mudah sekali di bersihkan.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Amazing blending brush!

I loooove this brush. As the name suggests, this is the brush I use to blend out my eyeshadow. I've used this product for a while and it never disappoints! If you're opposed to hard lines, this is the brush to help you blend to perfection!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Great brush

The brush is quite soft and easy to work with. I love the handle too, cause it's not too small or big either. ini blending brush pertama yang aku punya jadi belum bisa bandingin ama merk lain. ntar aku mau beli yang sigma juga deh, but overall I love this zoeva blending brush ..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Great brush

Thanks luxola. Suka banget sama produknya.cocok digunakan pada muka n bentuk wajah ku.Banyak produknya yang sejenis yang sudah ku coba tapi kurang cocok  untuk aku. Ini yang paling perfect lah menurut ku

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

.

The brush is quite soft. good enough for blending dan harga kuas zoeva juga cukup terjangkau. overall it is a good brush. aku beli pake point luxola. sangat memuaskan jadi belanja belanja yg kemarin dapet bonus.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Full power Eye Blender Brush

Blending with this brush is SO EFFORTLESS ! It feels like every bristle in this brush doing the blending. I need less blending stroke when using this brush because it's so effective and ON POINT. Even though I already have the multitasker Zoeva 227, this brush is A Keep !

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Puas banget dech...

Zoeva 225 Eye Blender ini, bulu kuasnya halus banget jadinya enak banget dipakai buat blending eye shadow dikelopak mata dan juga bulu kuasnya ngga gampang copot/lepas. Walau harganya agak mahal tapi worth it buat dibeli. Jadinya pengen beli produk Zoeva yang lain...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Really soft!

What interest me is that it made of squirrel hair. Shaped like classic blending brush, it's so soft and elastic, it blends really well and also apply shadows really well. It didn't sheds so far and it also didn't splay like Zoeva's white brushes. Love it!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Wonderful blending brush

I was looking for a nice blending brush when I found this wonderful brush. Bristles of this brush were made of squirrel hair. Not a surprise that they are very soft, no scratchy, dense, blends product well and perfect for small eyes. I really like this brush and most likely plan to get another one. Yes, I would recommend to friends...!!   

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

nice and fluffy

Great one. very soft, delicate to eyes. very recommended indeed. I just cannot believe how great this brush is. Zoeva is indeed one of the best brush manufacturers out there If you are looking for great quality brush. yet vry affordable price, this zoeva might be the answer

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.