icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   5842 zoeva web

ZOEVA

126 Luxe Cheek Finish

SB 126

13 reviews

Rp 280.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

Ms

Ukurannya pas buat di pipi. Aku beli ini karena baca review di sini katanya bikin blush jadi bagus banget. Untuk hasil pengaplikasian aku bisa bilang ini enak ngeblend blush nya dan blush yang kita pakai tepat di tempat yang kita mau, jadi ga beleber kemana" dan malah kaya badut gitu. Tapi sayangnya brush ini ga bikin blush on aku yg kurang pigmented jd lebih keliatan (seperti review yang aku baca), tetap aja aku harus ambil blush nya berkali-kali sama dengan blush elf yang aku punya. Malah blush brush RT lebih bagus dalam mengambil product supaya lebih keliatan. Dan untuk harga yang lumayan, bulu brush nya banyak yang rontok. Apalagi kalau habis dicuci :' . Jadi kalau nyarinya brush yang dipakai untuk blush on yang pigmented banget, ini cocok sih. Karena nggak ambil produk yang banyak dan bikin produk jadi lebih sheer.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Brush halus

Brush zoeva selalu halus untuk digunakan. Saya pakai ini untuk contouring dan pas di muka asia yang tidak terlalu lebar. Dia juga multifungsi bisa sebagai brush untuk blush. Sayang sephora jarang diskon, kalo ada diskon lagi saya berencana beli set yang lengkap saja

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

zoeva -126 luxe brush

I need an precise brush that can be used for blush....while see this brush using real bristle , it make me wanna to try it.oo...my god- this brush was perfect size to apply blush in the apple of my check bone. pick up the powder blush easily and blend to well....really loving this. wanna purchase 2 more for back up ^_^

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

A convenient brush for blush and powder

This is my first Zoeva brush. I love that it includes a pouch that I can reuse to hold another brushes. The brush itself is super good, bristles are soft, never tugs or feels scratchy. It's dense and doesn't have much "give" when swiped, so it's suitable for applying darker colors or more pigmented blushes. I find it also good for applying setting powder on small areas such as sides of the nose. For the price, the good performance and the bonus pouch, I think I don't have anything negative to say, yet. :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Amazing brush

This is the softest face brush that I ever touch!!! Bahkan jauh lbh halus daripada real technique brushes Kuas ini baik bentuk dan ukurannya membuat brush ini sangat versatile, cocok untuk blush, contour, or just for all over powder brush... Not too small, not too big One of the must have brush from Zoeva

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Luxe cheek

I love love loveee this brush. Kirain gede banget yah brush nya, ternyata kuas nya pas. Ukurannya ga terlalu besar. Nikkietutorials pke ini sbgai alternatif dr MAC brush. Ini kuas multifungsi mnurut aku. Bisa dipake buat blush on / bronzer / powder. Yg aku suka dr brush ini. Bulunya lembut, padet dan gampang banget makenya. Sukaaaa bangettt dehh 💛✌🏼️✌🏼

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My new obsession

I'm a big fan of Zoeva brushes because of the quality and this brush is one of my favorites....... This brush has become my new obsession, the bristles are soft and the size is just perfect and this multi-functional brush is ideal for contouring, and for applying blush on, bronzer and highlighter it blends seamlessly. The price is affordable, for sureee!!! Thank you Luxola!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it

I love every Zoeva brush. I begin to collect them all. Every Zoeva brush is soft. I use this brush to apply my blush and highlighter. This brush is also useful for applying powder and blending all the harsh line on the face.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

i CRIED. TEARS OF JOY!!!

Whoaaaaaaa sumpah ini blush brush terenak yang pernah aku coba. I used to have the MAC and Real tech ones but they failed on me. this ZOEVA brush just came in and changed my blush game forever. I loveeee ittt, I even want to purchase for more now :D

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

beautiful brush!!

Always find zoeva brushes to be really soft and good in quality, and this one doesn't dissapoint for sure. the bristle is really soft and the size is just perfect for applying blush or powder. It doesn't shed as much as a real hair brush usually do, it's fantastic. I always prefer white bristle than black, so that you can actually see the product on your brush and when it gets really dirty so you know it's time to wash it.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.