icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   9276 toofaced web

30% OFF

Too Faced

Sweethearts Blush

9 reviews

Rp 498.000Rp 348.600 Rp 498.000 Rp 498.000

Peach Beach

Candy Glow

Something About Berry

Peach Beach Candy Glow Something About Berry

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • How To
  • About

    Tiga perona pipi berwarna sempurna memudahkan Anda membaurkan warna bersama dan gunakan satu atau padukan warna untuk hasil sesuai keinginan Anda. Blush ini dikembangkan agar mudah diaplikasikan dan anti gagal untuk menciptakan riasan yang manis dan romantis.

    Manfaat

    • Produk ini 100 persen tidak mengandung kekerasan pada satwa.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Sapukan produk pada tonjolan pipi untuk hasil riasan dengan warna sempurna.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
9 Ulasans

Peach Beach - Nice

When I saw the pan, I thought it is way to shimmery, but when I applies it on my cheeks, it gives me a soft peachy colour, like a candlelit glow effect. I recommend using this for daily wear, for unis/works, cos its subtle enough it wont give you clownlish look. I even like this more than my gel blushes

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Peach Beach - Peach Beach

omg wow this product is so so so good! this is hands down my favorite blush all the time! amazing result and the colors r so pretty and stunning <3 idk what to say again, it's really worth to try. It could be used as blush, highlighter or bronzer on my skin, it's easy to blend and it's so soft, definitely worth the money ^^

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Candy Glow - Glow

I love this product... Coba2 beli pas lg diskon, bagus banget pas dipake, glowing n shinning but tetap terlihat natural pas dipake.. Aku skrg jd sering pake ini buat blush on krna warnanya cantik bgt.. Cuman sayang ga ada kuas di dalemnya.. hehe

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Peach Beach - Recommended

Hands up, Thumbs up, pokoknya too faced bikin jatuh cinta apapun yang gw beli dari too faced pasti suka. warna peach nya keliatan dipipi bagus banget, pigmented nya keren.. kalo kamu mau agak tahan lama tinggal di built up aja tanpa terlihat patchy

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Something About Berry - Mrs

Amazing result.. My sensitive skin save from itch. The color very natural look so i can use it everyday. No need to touch up every time. The light color can be use for highlighter and the color easy to blend. Its good for daily use..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Peach Beach - Bagus banget

This must be my most fav blush ever, warnanya natural tapi juga ada sedikit highlightnya.. jadi membuat pipi lebih terlihat segar.. gampang untuk di blend, dan teksturnya lembut dan pigmented, worth the price ..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Something About Berry - great

Could be used as blush, blush topper or highlighter, depending on the look you're after. Lovely summer blush that I think suits both colder and warmer undertones. For being a higher end brand, I find the prices to be pretty reasonable. Will most likely last me a really long time

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Candy Glow - Blush

Warna blush pink yang sangat bagus untuk pipi.   Membuat warna semu merah yang sehat.  Selalu saya pergunakan untuk riasan se hari hari.  Tahan lumayan cukup lama.  Semu merah yang benar benar disukai secara natural. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Something About Berry - Must have

Baru pertama coba blush dari too faced dan ternyata hasil nya amad sangat memuaskan... Aq suka banged untuk everyday use... Warna nya cantik bgd di pipi aq... Gak nyesel beli blush ini karena aq pakai tiap hari untuk kerja maupun ke mall. Jd must item blush aq skg... Love... Love... Love.....

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.