icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   9240 toofaced web

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

30% OFF

Too Faced

Melted Lipstick

0.14 oz/ 4 g

23 reviews

Hurry! only 1 left

Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya

Rp 350.000Rp 245.000 Rp 350.000Rp 245.000 Rp 350.000Rp 245.000 Rp 350.000 Rp 350.000 Rp 350.000 Rp 350.000 Rp 350.000 Rp 350.000Rp 245.000 Rp 350.000Rp 245.000

Melted Berry

Melted Ruby

Melon

Melted Peony

Cihuahua

Sugar

Villain

Velvet

Melted Fig

Jelly Donut

Melted Berry Melted Ruby Melon Melted Peony Cihuahua Sugar Villain Velvet Melted Fig Jelly Donut

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • How To
  • About

    Kilau lip gloss, daya tahan lip stain, dan warna berpigmen lipstik cair, semuanya hadir dalam satu formula berdaya kuat ini. Warna yang cerah dan tahan lama meluncur sempurna dengan ujung aplikator yang presisi, memberikan warna yang kaya dengan daya tahan mengagumkan.

    Manfaat

    • Diformulasikan tanpa:
    • Paraben
    • Sulfat
    • Phtalat
    • Ujung aplikator yang presisi mengurangi dibutuhkannya lip liner, membuat formula ini mudah diaplikasikan.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Sapukan lipstik ini pada area bibir dengan menggunakan aplikator yang tersedia.
    • Lipstik cair ini dapat dipadukan dengan Melted Metal Lipstick.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
23 Ulasans

Melted Ruby - Mrs

Suka banget tp sayang kemahalan... pengen koleksi semua warnanya... so far sih suka warnanya... gak susah aplikasi ke bibirnya... gak bikin bibir pecah2... tp sayang gak tahan lama... ......xoxo.......

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Melon - Ok

Waktu sampai agak kaget krn warnanya jauh lebih neon dari ekspektasi sy. Cuma krn kadung jatuh cinta sama formulanya, sy tetap pakai tapi di-mix, kadang dg Chihuahua, kadang dengan Ruby, Perbandingannya beda", tergantung mood hehe. Kesimpulan akhirnya; definitely not a purchase I regret,

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Cihuahua - Love the color

Love this color very, very much, sepertinya yg paling sy suka dr semua pilihan warna yg ada. Cuma suka sebal kalau bawa ini di make up pouch, suka tergencet tdk sengaja & isinya merembes dr aplikator, membasahi tutup & leher tube. Tp tetap saja lebih suka model packaging yg di-squeeze spt ini sih karena lebih higienis, sptnya terbukti krn sdh lumayan lama pakai ini & sering, aromanya masih tdk berubah sama sekali,

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Melted Ruby - Ms

Salah satu lipstick warna merah favorit.. Pros : warna pigmented cukup dengan sekali pengaplikasian dan tidak membuat bibir kering. Cons : warna kurang tahan lama.. biasa nya warna akan pudar setelah digunakan untuk makan, namun tidak hilang sama sekali & masih meninggalkan stain yang cantik di bibir..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Melted Fig - Ms

Nice lip product, moisturize my lip, but not long lasting. It only last for two or three hours without eating anything. Good pigmented colour. Buy again? Not sure enough. Will try more long lasting product

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Melted Peony - Mrs

I was curious to try this product, then i bought it. i'm not very happy with the product. It dries my lips. But i do really love the scent and the packaging is very cute. Too bad it's just not for me.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
1

Melon - Fresh Pretty Natural Look

Love the applicator, moist on lips, perfect for daily natural no makeup look, instant brighten up ur lips with natural pretty color. However, it won't last long for it's creamy textured, not transfer proof, need to reapply through out the day, but really easy to use.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Velvet - Great for natural tinted lips or easy ombre lips

Love the applicator, and suitable if you like it to get on your lips looking natural or do Korean tinted inside lips (ombre lips). However since its texture quite creamy, it wont dry your lips but it won't last that long if you're looking for full lips kind of application. I like using this as a base and add darker tone of too faced matte liquid lipstick inside lips to create intense ombre looks, or only apply it slightly inside the lips to create subtle ombre looks, or to glide it on like wearing lip balm to just add color naturally on my lips.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Cihuahua - Perfect

The eye catching and tube packaging makes different with others liptick.. smell so yummm.. Also it really really melted in lips and long lasting..  The finish look it makes satin finish, not matte not glossy...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Melted Fig - Love it!

Love this product! Its color is beautiful, it can last for 3- 6 hours. It is so easy to apply, but some accident like lipstick stuck in teeth may happen. It moisturized your lips well, butnot too 'wet'. Good deal

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.