icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   9169 toofaced web

30% OFF

30% OFF

Too Faced

Born This Way

1 oz

42 reviews

Cepat! hanya tersisa 4

Rp 613.000Rp 429.100 Rp 613.000Rp 429.100 Rp 613.000 Rp 613.000 Rp 613.000 Rp 613.000 Rp 613.000

Caramel

Sand

Light Beige

Natural Beige

Warm Beige

Porcelain

Nude

Caramel Sand Light Beige Natural Beige Warm Beige Porcelain Nude

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

Nude - love this fondie

light and blend so well... kulit wajah terlihat lebih cerah dan natural. warnanya pas diblend dgn banana ben nye. wajah tetap berminyak, tetapi tidak berlebihan. kelihatan dewy lembab. will buy again

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Porcelain - Employee

THIS IS MY HOLY GRAIL FOUNDATION THAT I HAVE EVER TRIED IN MY LYFEEEEEEE. Hands down guys.. just like the name of it, it will make your face looks like the way you were born with a damn gewd skin. I have an oily skin but these product can survive for like 6-7 hours on humid weather. Def really recommend this to you all :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Light Beige - worthy - light beige

This's my first high end foundation. I've been watching for this foundation so long time before I buy it. I really doubt about the shade color and the performance itself. But once Sephora give a discount 15% on their web, it makes me not think twice to buy it. And finally I feel satisfied with the quality of the foundation and I don't really disappointed about the shade color, although it give me oxidized effect its just fit me. Noted: I really disappointed and sad for the sample give I get for deluxe size. I choose becca ever matte primer (less than 0,1ml) but the size didn't informed on the web.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nude - Mrs

Seperti review beauty blogger salah satu foundation terbaik, hasilnya flawless, ringan, gak lengket kayak kulit sendiri dgn kondisi yg lebih bagus tentunya. Harganya lumayan mahal pas mesan deg2an ga cocok untungnya cocok sesuai warna kulit. Semoga sephora buka cabang di manado spy bisa coba dulu sebelum beli.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Natural Beige - Mrs

This foundation has a medium coverage but it dries so soon. I find it difficult to blend it. Probably because my skin is combination type and this foundation has an oil free formula. Thus, I think it will be better to be applied on oily skin face type.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Porcelain - BEST!!

Finally found the right shade for my skin tone and it is Porcelain. This is the only foundation I can live without. I use it almost everyday. It's quite moisturizing without feeling greasy. Very easy to blend, medium coverage but buildable, and has the most natural finish. Everything about this foundation seems on point! Love it!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nude - one of the best from Too Faced!

I love the formula and the finish it gives to my skin, eventho the shade is a bit too dark for my skintone. It has a natural finish, almost feel like my own skin. It doesn't feel heavy on my skin eventho it has a full coverage. Easy to blend and buildable for a fuller coverage without getting cakey on the skin. Super love on this one! Will buy for a lighter shade that will match my skintone better.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Light Beige - Too Faced Born This Way

foundation ini high coverage jadi bagus banget untuk menutupi imperfections di wajah, bendable, tahan lama, mau keringatan atau berminyak, foundationnya tetep stay di wajah, pokoknya aku suka sama foundation ini!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Light Beige - Mrs

Super inlove with this foundation. Sebelumnya udah pernah beli shade lain, dan sukaaaa banget2 dengan coveragenya. Udah gitu ringan di muka. Buildable klo mau full coverage, dan awetnya seharian ga luntur. Klo habis pastinya bakalan beli lagi foundation ini.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Light Beige - the best

Pake ini buat ke acara gathering, seharian makeup ga luntur kena keringat gara2 panas2an. Secara wajah ku jg termasuk yg gampang bgt berminyak. Overall tahan seharian buat aktivitas diluar ruangan. Suka sama cairannya krn ga lengket dikulit. Gampang ngeblend sama warna kulit dan medium coverage !!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.