icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Ms

Dari review2 Better Than Sex Mascara itu memang top banget, dan liat eyelash temen yang jadi super wow, akhirnya cobain juga dan emang bagus dibanding roller lash mascara. Ini pake 1 lapis aja uda bagus, utk hasil lebih 2 lapis, tetapi utk under eye aga besar jadi belepotan

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

better than sex

This makes my invisible lashes look thick, long, and lush! But the thick brush is very difficult to use on my bottom lashes, it always ends up on my face, but it's worth it for the finished product. No other mascara makes my lashes look like this, they require multiple coats and always result in clumps. This gives full, thick coverage with out giving you spider-lashes!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

the worst mascara ever

For a product that got tons of amazing reviews, this one doesn't work for me. The only thing good about this is the packaging. Cheap drugstore mascara is even better that this. Considering the price I am very disappointed. It smudges really badly, clumps and flakes. Probably the worst mascara I have ever used in my life. I can't even give it to someone else to try, my wrath is mighty. I threw it in a trash. That's how bad it is. For that price you might as well use MAC mascara. Cheaper but worth it. Better than sex? I don't think so.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good for volumizing but smearing. Average performance

This mascara has big brush but i don't find it makes difficult to apply. It makes my eye lashes become thicker & i can apply few times if i want very thick lashes (i have sparse lashes). But don't apply it for lower lashes, it will smear very bad. Usually i combine this mascara with other (like Roller Lash from Benefit). The packaging is very nice, feels heavy & expensive. This mascara can be replaced with other cheaper mascara, not really good value for money.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Efek Bulu Mata Palsu

Buat orang-orang yang seperti saya tidak memiliki bulu mata yang tebal, maskara ini sangat cocok untuk bisa mendapatkan efek "bulu mata palsu" dengan mengaplikasikan 2 - 3 coat saja tetapi tidak terlalu clumpy atau menggumpal pada bulu mata. Sangat mudah juga untuk dibersihkan selama menggunakan produk eye remover yang berbasis oil.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

best mascara I ever use

This mascara very give high volume on my lash dibanding product benefit yang emg bagus juga but this product is 100% more volume dan ga buat meleber jugaa pokoknya i'll repurchase again dan thankyou luxola untuk discount 15% White card nyaa puas banget

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it !

I bought this mascara because I read a rave review about it..i love the packaging and the name :) Holds curl well over the course of the day n gives my lashes a deep black colour, don't need a lot - one coat for beautiful lashes, two for dramatic ones!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms.

Mascara too faced bagus banget! Bikin bulu mata lentik tapi tetep bagus juga ga gumpel. Bikin tebel tapi engga kaya bulu mata palsu. Terus dihapusnya juga gampang, pake tissue basah bisa, tapi kalo kena air engga luntur. My fave one!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Give you falsies effect

The packaging is fancy, you will know instantly that it is a high end mascara. The wand is not to big so ladies with short and straight lashes will not poke their eyes with this. Even if you dont curl your lashes prior the application, you still get that false lash effect. My only pet peeve is I cant use it during my exercises cos it smears and melts so easy

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0
Sephora works best with portrait mode.