icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

theBalm

Manizers - Cindy Lou

Cindy Lou

24 reviews

Cepat! hanya tersisa 4

Rp 415.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

Pretty

I love the balm! And this Cindy-Lou did very well in maintaining my love. It's super pigmented, and I use it as blush - it gave me a pretty glow with coral-ish color. I love it. I don't usually find anything coral works on me, but this one does. Much love for the balm <3

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best glow everrr

I love love love love this blush/highliters It gives you a beautiful subtle glow A nice soft pink color and not too shiny,not a discoball kinda highlight Still trying to get my hands on her sister though that cindy lou is hard to get But oh my this one is a winner in my cheek ♡

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Excelent product

Blush on yang sangat pigmented tidak mudah hilang sekali di sapukan di pipinsudah terlihat sangat cocok dengan kulit asia sangat bagus sekali di apply di pipi tidak mengecewakan membeli product ini sangat membantu sekali untuk pemula sangat bagus produknthe balm ini sangat perlu dan penting di miliki

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Cute

Aku beli ini soalnya gak punya koleksi kayak gini. Terus pas aku coba di kulit ku, wow bagus banget. Pigmented asli. Tapi aku gak pakai ini biat highlighter soalnya terlalu pink banget. Jadi biasanya aku pake diatas blush yang matte biar pipi ku glowing gitu

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Beautiful, But Not For Everyday

Probably my favorite highlight to put on top of a matte blush. It's so pretty! It's not over the top, but still too much for everyday use. I only wear this for special occasions, like a wedding or birthday party. Just dab your brush and add on if you want more product.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

The balm manizers Cindy lou

seneng sama smua produk the balm... The balm manizers - Cindy lou aku sering pakai untuk highlighter. Aku pakai di saat aku pakai blush on warna pink ato pitched , jadi warna nya cantik pas di pakai. Di banding dengan marry lou & Betty lou, Cindy lou lebih soft warna nya. Jd cocok untuk dipakai sehari2...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Lovely highlighter

Pertama tau tentang highlighter Cindy-lou ini udh bikin in love sma warnanya.. Bingung cari dmn dan harganya agak pricey atw klo gak udah kehabisan. Dan beruntungnya pas tinggal last stock dapet lahh ini d Luxola dan dengan potongan harga.. Hati ku pun bahagiaaa.. :D Untuk kulit agak gelap warna ini lebih cocok..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

MANIZER Series

As a fan of the Balm products, especially Manizer series, I HAVE TO HAVE THIS!! Very pigmented, worth the money, and definitely will gives you a healthy glow :) I use my SIGMA stippling brush so I don't over-do.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

THEBALM Manizers - Cindy Lou Cindy Lou

Must have item if you like blush or it can be highlighter if you had a little bit dark skin. It works for me on both. Makes me looks gorgeous everytime :D I prefer Mary Lou for highlighter but still out of stock for a long time....Please restock Mary Lou

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love this!

I have been curious about this product since I came across TheBalm products and I've read about good feedbacks, so when I finally got this I couldn't wait to try it on! A little goes a long way as it is pigmented and will make your face very shiny if you picked up too much. I prefer to use this as a highlighter, it gives a nice glow to my cheeks and a pink/coral blush goes really nice on top of this. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.