icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

theBalm

Boy's Blush - Downboy

Downboy

8 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 380.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

lovely blush

Sudah mengincar downboy sejak tahun lalu  karena selalu out of stock...akhirnya dapat juga di luxola dan dpt discount lagi...senangnyaaa. Sejak pakai blush ini...jd malas pakai yang lainnya ,abisnya warnanya itu loh...natural bangettt ...semu2 pink...sukaaa buanget. Pink nya cantik...dan buat wajah jd tampak segar its my lovely blush

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love It!

Awal agak ragu warnanya bakal norak, tapi ternyata enggak. gampang dipakai, tahan lama, dan enggak bikin wajah kayak badut. sekarang blush yang paling sering aku pake, merk lain udah sering kelupaan, hehehehe

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

downboy

cool toned baby pink blush with a hint of sheen. this is ok blush for those who do not like peachy pink blush. but for me since I'm the balm hoarder i just love this as much as i love fratboy or cabana boy. A must have blush? it is not must have if you have fratboy already. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Shimmer dusty pink

I like the color but kinda sad that it has shimmer in it.. I ended up using this blush only if i were going to do dewy make up look.. This blush is very pigmented and i need only one swap to get the color pop on the apple on my cheek.. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Down boy by the balm

Saya sangat suka dengan blush ini. Texturenya lembut dan warnanya yg pink. Sangat lembut saat di aplikasikan di pipi, dan memberika efek wajah yang segar. Selain itu packagingnya juga unik, dan sudah terdapat cermin di dalamnya.  Saya mendapatkan disc dr luxola saat membeli ini.  Barang saya jg cepat sampai.  Thanks luxola

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

The Balm Down Boy Blush

Perfect color natural pink blush for my fair skin tone. It says a cool toned blush, but i found it more neutral on me. It blends really well with my bronzer for a natural look. It's highly pigmented and make sure you blend it well. Pick up the blush with the blush brush lightly for first time use and tap off the excess. You can dab or swipe it along the cheeckbones. I usually apply lightly in the morning and build up for more color in the evening. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Downboy

Beli ini pas disc 35% dan free mini intain swiss dot kebetulan juga blm punyaa :). Warnany bagus dua2nyaaa. Tambah cantik pake ini......koleksi the balm suka smua buat pake se-hari2 :). Swiss dot juga bagus fresh peach.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good

This blush, like other Balm products is good quality. Nice shades of pink color, looks good and natural on my skin tones. Believe it will suit to most skin tones But just need to be careful not to brush lots. Very pigmented. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.