icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   5367 tangleteezer web

Rp 299.900

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • About

    Tata rambut Anda setiap saat, kapan pun dan dimana pun menggunakan Tangle teezer pink & black yang dapat membuat rambut Anda menjadi lebih halus, berkilau dan bebas kusut! Dirancang secara khusus dengan gagang yang nyaman untuk digenggam dan dapat disimpan selalu di dalam tas Anda.

    Manfaat

    Kini Anda tak perlu khawatir lagi dengan rambut kusut! Jadikanlah Tangle teezer pink & black sebagai sahabat setia Anda saat berpergian, karena dapat membantuk Anda untuk membuat rambut Anda menjadi lebih halus, berkilau dan bebas kusut!

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
33 Ulasans

Love it!!!

My first Tangle Teezer. Sebelum beli ini sempet mikir mikir dulu karena harganya tapi setelah liat review nya jadi tergoda juga. Pas dateng langsung coba, beneran ngurangin rontok dan ga sakit soalnya sikatnya ini halus banget. Sukak lah pokoknya ❤️

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

Savior everyday! Thanks to Tangle Teezer, now i have a better hair than my previous brush. I used to have a split hair because i often dye my hair - and it really annoys me. Since, i used TT, my hair is getting healthier and straighter. Love this product! Absolutely, i recommend to you guys! :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Such a helpful product

This brush is amazing. It makes my tangled hair become untangled easily and unpainfully. Gosh!! I really like this product. I really recommend this for you guys who have hair that really hard to brush and you who don't want to experience the painfulness when you brush your hair. But there is only 1 problem that I don't like about this, that is the brush can't get really deep into the scalp so you must do some extra job about it. But overall I really like this product. <3

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

Bought this for my daughter because she has a very thick hair and it difficult to comb her hair especially when it's wet. She loves tangle teezer because it doesn't hurt anymore anytime i comb her after shower..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Unique & cute

Ini pembelian tanglr teezer saya yang kedua, Bentuknya lucu, compact, dan mudah dibawa pada saat traveling. Rambut mudah disisir, rontok juga berkurang banyak. Surprised banget ada sisir yg membuat rambut jadi halus & mudah ditata

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

very great product

baguuuuuuuuuuus banget. awalnya sempat penasaran, sisir ini emang apa bedanya dgn sisir lainnya. ternyata emang bagus banget. aku coba di rambut yang sengaja diacak2 saat basah. saat sisirnya dipakai, gak kusut. thx a lot fot this amazing comb.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Pink

I love the color! I just cant say no to everything pink..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Fave Tools

Ini sisir tangle teezer yang ke 3. Sebelumnya aku udah punya yang motif leopard dan aqua splash. Over all puas banget dengan produk ini. Ga rugi beli dengan harga nahal untuk dapat kualitas yang oke. Dengan sisir ini rambut rontok berkurang

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

detangle my hair so quickly!

the best companion when you're in a hurry to detangle my hair after washing it or even dry.. great size for compact hair brush for travelling or just pop it into your bag anytime :) luxola have the best price in jakarta for me to buy this awesome tangle teezer! cheers :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

cute superb brush

knowing its the 'on the go' tangle teezer, i expect it to be small and compact for make up purse. size wise its only 3/4 length of the original with the same width and depth, so its not as compact as expected before.  and the weight is heavier too compared to the original, wish it could be lighter. other than that, it works perfectly just like other tangle teezer would do. recommended for the ones who has long frizzy hair and needs faster easier way to brush hair.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.