icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   8998 stila web

Stila

Stay All Day Liquid Lipstick

0.08 oz.

69 reviews

Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000

Dolce (Nude Cinnamon Sheen)

Patina (Dusty Rose)

Aria (Magenta Plum)

Bellissima (Pale Neutral Pink)

Carina (Vibrant Coral)

Fiore (Hot Pink)

Tesoro (Orange Red)

Amore (Deep Plum Sheen)

Beso (True Red)

Fiery

Dolce (Nude Cinnamon Sheen) Patina (Dusty Rose) Aria (Magenta Plum) Bellissima (Pale Neutral Pink) Carina (Vibrant Coral) Fiore (Hot Pink) Tesoro (Orange Red) Amore (Deep Plum Sheen) Beso (True Red) Fiery

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • Ingredients
  • How To
  • About

    Memiliki pigmen tinggi, lipstik cair ini ringan pada bibir dan mengasilkan cover yang tahan lama. Memiliki tekstur creamy, lip color cover penuh ini memberikan intensitas lembab, pigmentasi yang tahan lama hingga enam jam dalam pemakaian berlanjut. Diperkaya dengan vitamin E dan minyak alpukat, Stay All Day® Liquid Lipstick memberikan kelembaban dan kelembutan pada bibir sehingga bibir terlihat dan terasa indah

    Manfaat

    • Diformulasikan tanpa: Paraben, Sulfat, Phtalat
    • Produk ini bebas dari pewarna sintetis, petrochemicals, GMOs, dan triclosan

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    ISODODECANE, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYBUTENE, PETROLATUM, CYCLOHEXASILOXANE, KAOLIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, BEESWAX (CERA ALBA), SILICA DIMETHYL SILYLATE, FLAVOR (AROMA), GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIDATE, PROPYLENE CARBONATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, TOCOPHEROL, CYCLOPENTASILOXANE, TIN OXIDE; May Contain (+/-) MICA, TITANIUM, DIOXIDE (CI 77891), RED 7 LAKE (CI 15850), RED 6 (CI 15850), YELLOW 6 LAKE (CI 15985), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), BLUE 1 LAKE (CI 42090), RED 21 LAKE (CI 45380), CARMINE (CI 75470), IRON OXIDE (CI 77491). IRON OXIDE (CI 77492), IRON OXIDE (CI 77499)

    Aplikasikan secara langsung pada bibir dengan menggunakan kuas aplikator

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
69 Ulasans

Fiery - Ms

Love it! :D tau lip liquid ini setelah baca2 soal dupe kylie lip liquid.. pas dicoba, ternyata hasilnya gak sekering waktu pakai kylie.. warna juga cantik.. dan harga juga setengah harganya kylie.. mau coba warna lain tapi nanti test ke store dulu deh :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Dolce (Nude Cinnamon Sheen) - Dolce is Sheer but Everlasting

I bought the color Dolce cause I thought it would look sensual for me as it's nude. it's not completely nude it has warmer tone and slight simmers all around but it make me looking like I don't wear any lipstick at all. Product so long lasting although this one is not as matte as other shades, it isn't glossy at all.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Patina (Dusty Rose) - Platina

Sudah membeli lipstick ini untuk kebeberapa kalinya. Tahan lama di bibir dan tidak membuat bibir saya menjadi kering. Lipstick andalan saya disaat saya malas dandan. Warna fav saya platina, aria dan fiore.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Tesoro (Orange Red) - Mrs.

Suka banget sm lipstik ini. Mate....Tahan lama banget. Ga crackey. Tp sayang waktu beli warna tesoro dapat bonus juga tesoro coba kl bonusnya warna yg beda kan lebih asyik coba warna yg berbeda. Tips sebelum nenfaplikasikan lipstik ini pake lip balm dulu.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Patina (Dusty Rose) - Mrs

My all-time favorite liquid lipstick.. It doesn't feel drying, even for a person with sensitive lips like me.. The color is super fantastic, suitable for all skin color.. Truly love this and will definitely repurchase in the future..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Bellissima (Pale Neutral Pink) - ms

Love love love stila stall all day liquid lipstick!! Already have a collection of them. Love the formula and color, stay on my lips after it dries out and didn't transfer. Only need to use one application in the morning and stay all day.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Dolce (Nude Cinnamon Sheen) - ms

Love love love stila stall all day liquid lipstick!! Already have a collection of them. Love the formula and color, stay on my lips after it dries out and didn't transfer. Only need to use one application in the morning and stay all day.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Patina (Dusty Rose) - ms

Love love love stila stall all day liquid lipstick!! Already have a collection of them. Love the formula and color, stay on my lips after it dries out and didn't transfer. Only need to use one application in the morning and stay all day.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Patina (Dusty Rose) - Salah satu lipstick favorit saya

Liquid lipstick ini pigmented banget! Sekali pakai aja udah cukup. Warnanya juga lumayan transfer-proof jadi awet dibibir, saya punya beberapa warna dan semuanya bagus dibibir saya. Salah satu liquid lipstick favorit saya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Patina (Dusty Rose) - Ms

Sangat matte dan tidak lengket. Kuas pengaplikasiannya sangat bagus. Ringan dan tahan lama. Memiliki packaging yang mewah juga warna-warna koleksi dari stila sangat menarik untuk dipakai sehari-hari.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.