icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   8998 stila web

Stila

Stay All Day Liquid Lipstick

0.08 oz.

72 reviews

Hurry! only 3 left

Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000 Rp 330.000

Dolce (Nude Cinnamon Sheen)

Patina (Dusty Rose)

Aria (Magenta Plum)

Bellissima (Pale Neutral Pink)

Carina (Vibrant Coral)

Fiore (Hot Pink)

Tesoro (Orange Red)

Amore (Deep Plum Sheen)

Beso (True Red)

Fiery

Dolce (Nude Cinnamon Sheen) Patina (Dusty Rose) Aria (Magenta Plum) Bellissima (Pale Neutral Pink) Carina (Vibrant Coral) Fiore (Hot Pink) Tesoro (Orange Red) Amore (Deep Plum Sheen) Beso (True Red) Fiery

Free Shipping

All of our products are 100% authentic

Patina (Dusty Rose) - Ms

bagus banget!!! formulanya enak, pengaplikasian sangat smooth, dan hasilnya jg perfect. nggak bikin bibir kering, dan warna patina cantik banget. nyaman di bibir dan staying power juga sangat oke. puas banget dengan produk ini, aku jadi mau coba warna lainnya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Patina (Dusty Rose) - Best Lipcream Ever

MUST HAVE ITEM! Its very longlasting, trult matte, kissproof and it doesn't feel drying nor sticky. I'm so in love with the color patina, it looks really good on my lips :) Gonna be my favourite lipcream ever!!!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Dolce (Nude Cinnamon Sheen) - Mrs

I'm a big fan of Stilla stay all day liquid lipstick, especially patina, aria and beso. I also have tried Dolce, but it's just not the right color for me. walaupun hasil akhirnya matte, produknya tidak membuat bibir kering.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Fiery - Ms

Love it! :D tau lip liquid ini setelah baca2 soal dupe kylie lip liquid.. pas dicoba, ternyata hasilnya gak sekering waktu pakai kylie.. warna juga cantik.. dan harga juga setengah harganya kylie.. mau coba warna lain tapi nanti test ke store dulu deh :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Dolce (Nude Cinnamon Sheen) - Dolce is Sheer but Everlasting

I bought the color Dolce cause I thought it would look sensual for me as it's nude. it's not completely nude it has warmer tone and slight simmers all around but it make me looking like I don't wear any lipstick at all. Product so long lasting although this one is not as matte as other shades, it isn't glossy at all.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Patina (Dusty Rose) - Platina

Sudah membeli lipstick ini untuk kebeberapa kalinya. Tahan lama di bibir dan tidak membuat bibir saya menjadi kering. Lipstick andalan saya disaat saya malas dandan. Warna fav saya platina, aria dan fiore.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Tesoro (Orange Red) - Mrs.

Suka banget sm lipstik ini. Mate....Tahan lama banget. Ga crackey. Tp sayang waktu beli warna tesoro dapat bonus juga tesoro coba kl bonusnya warna yg beda kan lebih asyik coba warna yg berbeda. Tips sebelum nenfaplikasikan lipstik ini pake lip balm dulu.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Patina (Dusty Rose) - Mrs

My all-time favorite liquid lipstick.. It doesn't feel drying, even for a person with sensitive lips like me.. The color is super fantastic, suitable for all skin color.. Truly love this and will definitely repurchase in the future..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Bellissima (Pale Neutral Pink) - ms

Love love love stila stall all day liquid lipstick!! Already have a collection of them. Love the formula and color, stay on my lips after it dries out and didn't transfer. Only need to use one application in the morning and stay all day.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Dolce (Nude Cinnamon Sheen) - ms

Love love love stila stall all day liquid lipstick!! Already have a collection of them. Love the formula and color, stay on my lips after it dries out and didn't transfer. Only need to use one application in the morning and stay all day.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.