icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Mrs.

Wanginya sangat ciri khas Soap & Glory dimana tidak dapat disamakan dengan produk mana pun. Pemakaian belum sampai 1 bulan, jadi hasil belum dapat diulas. Namun jenis kandungan yang terdapat, bisa dipastikan, tangan sesaat menjadi halus, dan membuat ingin mengapilkasikannya setiap saat. Packaging yang berciri dan menarik, saya sangat suka!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms.

Hand Food is the best hand cream I have ever used. It sinks in to the skin beautiful leaving your hands feeling suitably moisturised but not greasy. My only complaint would be that a tube never lasts me long enough!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms.

Good hand cream i've ever purchased, It is not very longlasting in your hand for everyday uses but smells so good and very unique. About the packaging, it's very handy to travel in tube. so easy to use. Its texture is very smooth, not sticky and you can use this till about more than 3 months later

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best hand cream

Love the scent & the after effect. Hand cream ini bikin tangan jadi halus banget dan sama sekali gak sticky. Suka banget ada travel size jadi bisa dibawa saat traveling. Will buy the full size one for sure.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Miss

Overall after i bought this and tried it, i really wish this hand cream is edible x'D after u apply the cream, your hand immediately becomes soft and supple, not to mention, the taste!!!!! (i mean, the scent). I like to keep this near me everywhere everyday. it lightens my mood. P.S. if you prefer unscented/light scent, then this might not be for you. The scent is like, sweet-overdosed (in a good way)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Sumpah ini hand cream yang superrrrrr duperrrrrr enakkkkk bangetttttttt Udah wangiiii bangetttt dan enaaakkk wanginya,di tangan juga lembutttttttttt bangettt udah kayakkk bayiii...... Pokoknya enakkkk bangetttt dehh gk nyesel belinya Tapi kemasannya kecil bangett hehe

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

melembutkan dan wangi khas

Melembutkan tangan dan wanginya hampir seperti beberapa lotion yang pernah aku gunakan which is i love it and the packaging is so cute😚 will repurchase this kalo yang aku punya udah habis karna benar benar bisa melembabkan tanganku yang sangat kering ini

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good

Good product! I love this product soap and glory mini hand food. I love the texture and its smell soooooo good. I will repurchase, but i think i'm going to buy the full size. This product is worth to buy.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.