icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Love... Love... Love...

love... Love... Love... Smua orang pasti udah pada tau tentang sigma brush ini. Slaen bulu nya yang lembut banged , off course comfort banged di pake nya daannnn..... Hasil maksimal dalam merias wajah. Percuma kalo qt punya make up yang mahal tp brush nya gak maksimal di pake. Kunci utama dari make up adalah slaen make up nya yang bagus, qt juga harus punya brush yang bagus.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good quality set

I have not use every single brushes in this set, only some but I washed them all and none shed so far. The bristles are so soft, very comfortable on the face and eyes. Very versatile use. I am sure I will make use all of the brushes soon.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

great!

this has been my dream brush set since a year ago, i just have to have this kabuki concealer brushes to match the face kabuki set. they're sooo dense and perfect for smoothening out concealer on blemishes and under eye.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Fingertips brushes

The synthetic precision kit was developed to mimic your fingertips when applying makeup on your most sensitive and precise areas of your face.This line utilizes the exclusive Sigmax fibers for extreme softness and easy makeup application.Recomended!!!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

perfection!

this little sister of sigma kabuki series (F8X) is perfect tools if you want perfection in your makeup. my favourite tools from this set is P84, i use itto contour my nose. the size is perfect, not too big & not too small. I use P80 & P82 to buff my cream concealer, P86 to apply setting powder under my eyes.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

meh

Sebenernya brushnya lumayan lembut, cuma yg bikin males harganya naek terus menerus(secara ini bukan dr bulu binatang kan) & kalo lagi sale ga pernah ikutan discount. Jadi lebih baik nyari alternatif brush lain yg masih terjangkau deh. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.