icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Sigma Beauty

Travel Kit - Make Me Blush

6 reviews

Rp 1.006.200

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

So cute

Kualitas Sigma memang tidak perlu diragukan. Untuk pemula, brush set ini sangat berguna dan kepakai semua. Bristlenya lembut dan engga ada yang rontok terutama pada saat dicuci. Warna make me blush ini juga cute banget. So happy with this purchase

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Excellent

When I looked at the brushes online, the large powder brush looked circular instead of oval shaped. These brushes are extremely soft and apply the makeup very even. The peach color brush case that comes with the kit is very portable. I was sort of expecting the brushes to be a little larger than what they are but other than that, I give a thumbs up to Sigma Beauty!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

too cute!

The handles are a lot shorter than most brushes, but it is because they are the travel size, the case is perfect for taking it along! And it's super cute too! The coloring is not the same as it looks online, it's not as bright, and it's more of a coral/reddish color than it is pink, so I'm assuming the other colors are the same way. But other than that they are excellent brushes!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Sedikit Kecewa.....sedikit.

Waktu mau beli ini sebenarnya galau juga soalnya mau yang Zoeva juga hehe. Tujuannya sih supaya dapet eye brush set yang paling essential plus face brush Sigma yang terkenal lembut banget. Tapi ternyata ukuran face brushnya (khususnya yang angled dan powder brush) lebih kecil dari dugaanku. Emang sih, ini edisi travel di mana ukurannya serba ringkas. Tapi buat aku ini kekecilan hehehe. Yah walaupun begitu sih, emang beneran deh semua brushnya itu lembutttt banget. Lembutnya ga karuan. Bagus banget lah. Aku cuman kecewa untuk ukuran powder dan angled brush yang kekecilan buatku.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Fell for the coral design

Always wanted some Sigma brushes and finally got some! Besides the great brushes, The color is so cute and the brush holder is absolutely great to travel with. This set is probably all you need but I'd add a concealer brush to it and would be perfect.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

cute

i love this set. it has all of the needs for travel. but what i dont like is the powder brush isnt big enough for me to apply powder. BUTTTT I REALLY LOVE THE ANGLED BRUSH. i use it for blush. and the size is perfect for blush. i think i will buy the angled brush one more.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.