icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   5820 sigmabeauty web

Sigma Beauty

F80 - Flat Kabuki™ Brush - Copper

F80C

25 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 332.000

Free Shipping

All of our products are 100% authentic

Mrs

Sudah lama pesan brush fenomenal ini dan memang sengaja ga langsung menulis review supaya yakin dengan pengalaman pribadi, dan memang terbukti sesuai dengan review kebanyakan beauty bloger, ini adalah brush foundation terbaik, sudah pakai selama hampir 2 tahun kondisi masih prima bulunya memang sudah mulai rontok tapi masih tetap bagus, hanya harganya mahal,

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

My holy grail brush to apply foundation on my face. Bulunya lembut, gagangnya kokoh banget....pertama pegang langsung jatuh cinta....emang pantes ini brush harganya lumayan. Dia bisa apply fondie dengan cepat dan rata di muka....dan gampang dibersihin....tinggal cuci dan dikeringkan....tampak seperti baru lagi deh

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Brushnya bagus banget. Kuasnya halus banget, harga pricey tapi kuasnya itu bagus dan rata2 para youtubers ngereview kuas yg satu ini buat ngeblend foundie baik yg linquid atau powder. Worth to try lah :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it.

Bulu nya halus, jadi waktu di pake di wajah lembut bgt. Aku pakai foundation MUFE yg water blend, waktu pake brush ini dia bener2 ngeratain semua. Jadi gag perlu pke beauty blender lagi. Really recommended.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best brush ever!!

Best brush ever for applying foundation to get airbrush effect, bristle very dense yet super soft.. The copper and black color are elegant combination.. LOVE the quality and color combination!! LOVE all sigma products, there are a bit cheaper at sephora indonesia than buy directly from sigma web (don't forget the shipping cost from US to indonesia is $45 via DHL) 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

nice

pertama kali nya beli sigma brush.. n i really like this brush... sangat halus dan tampilan nya elegan... dan pas banget untuk di pegang nya... untuk di coba sih belum... semoga bisa memuaskan juga saat pengalikasiannya...  thankyou luxola indonesia.................................

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

great brush

Love this brush so much. It blends really well. It's good to achieve a flawless makeup. I use this brush to apply my liquid foundation,and concealer. It can be used to apply liquid or cream makeup. it does a great job

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Excellent

My first Sigma Beauty brush. The highest in density and the heaviest among my other brush. Tapping the foundation or other liquid face product will be easier and faster. When washing the brush, I didn't find any black stain from the brush. Overall, Excellent.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

so luxurious!

as perfect as the oldie but goodie regular F80, but this one is giving me more luxurious feeling, the rose golden handle and the rose golden engrave made this brush really looks like a million dollar! LOL If you have a little more budget, I should say, just get this one, cuz it's so beautssss!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Why oh why

I ordered this product in hope that I will get a holy grail flat top kabuki that lives up to the buzz (perfect for full coverage and long lasting). So yes, the bristles are really soft and dense but I swear I experienced 7 hair coming out of this brush even before I started using it! Just WHHYYYYY?!???:(((

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.