icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Sigma Beauty

F40 - Large Angled Contour Brush

25 reviews

Rp 305.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

Perfect brush for blush and bronzer

The size wasn't as big as expected, but it turns out to be just perfect for my cheeks. Since its angled, really helps applying bronzer easily (or even contour). Picks just the right amount of product (perfect density). Downside is the bristles are white and the stain sticks (i used it for bronzer and i washed it thoroughly with a brushegg but it wont be perfectly white, maybe the technique on how i wash it)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Bagus bangettttt

The best brush for contouring, ga nyesel beli brush ini, contouring jadi lebih mudah , dan brushnya lembut banget , recomended banget buat yang lagi cari perfect brush untuk contouring.. bentuk brushnya juga multifungsi bisa untuk selain contouring..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Always sigma

I always love sigma brushes. Sigma never failed me. This one is also a recommended brush. I use this brush for contouring or blush. Sigma brushes are always soft, this one also. Perfect size, perfect shape. Multitasking brush.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

HG brush!

Sigma is my all time fav brand when it comes to makeup brush. I love this brush so much! It is great for bronzing right underneath your cheekbones as well as blush on the cheeks! It is extremely soft and picks up any product perfectly well! A must have!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best brush

Saya menggunakan kuas ini untuk pengaplikasian blush on,dan ternyata enak banget pake brush ini. Bulunya lembit,gagangnya enak dipakai,pengaplikasian brush juga jd lebih mudah selain itu harganya cukup affordable dibanding dengan kuas bermerk lainnya 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Hasil agak mengecewakan

Saya lagi mencari brush untuk di pake sama holla bronzer saya, tapi kok agak susah yah di pake untuk bagian pipi, agak kurang nyaman sih, Dan saya make bru 2-5 times, so maybe saya Aja belum terbiasa, hopefully bisa dapet skillnya untuk make.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mixed feeling

Brush ini bagusnya dipake buat blush sih kalau dimuka saya. Padahal niat awalnya beli ini untuk countouring tapi gak tau kenapa rasanya kok kurang cocok dipakenya. Seperti brush sigma yg lain, kualitasnya gak mengecewakan kok. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Super soft

A super soft brush for applying bronzer, blush, or any face product, really. It blends product like dream, without any harsh or prickly feeling to the skin. Haven't tried washing the bristles, though. But for the soft bristles and ease of blending, it definitely worth the price!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Sigma F40 - Brush

This is my second purchase for this brush. love this so much....easy to use for countoring, bronzer and brush...the natural bristle pick up the powder product perfectly...cant live without this brush

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

When you don't use brush for it's original purpose because me too

It's a contour brush, but I use it for blush because I don't contour (I suck at it). I need an excuse to buy this beautiful angled white brush and I told myself "You can use this for blush or maybe for contour if you can finally contour to save your life" and when I finally bought it, it's the best decision ever! I had some difficulty on using this brush at first because the hair is quite long and it's so soft and I'm used with a stiffer, shorter-hair for blush and I was like just smack that brush to my cheeks, but you can't do that with this F40. I use this with a clay blush and they're a perfect match. Even when I know I should use a light hand to apply a very pigmented blush, my hand doesn't know that and this brush is like help my hand to understand that it's okay to do your blush heavy-handedly because this F40 will help you.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.