icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

bagus

Brushnya lembut banget, bentuknya pas banget buat contour, lebih easy untuk contour cheek bone nya karna size brush pas.. brushnya yg lembut jadi buat blendingnya bagus banget hasilnya. Suka suka banget sama brush ini

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

super love it!

its so easy to use and make your contour looks very natural.. it erase ant harsh edges..i love it.. i can use it for bronzing too and make my face like there was a sun kissed 😍.. so far this is my favourite contour brush

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Aku pakai ini buat bronzing dan bagus bangeett, hasil bronzing ter-blend sempurna. Aku kira bakal yang kecil banget dan susah buat di pakai bronze di hairline, tapi ternyata ukurannya pas. Tapi aku juga suka pakai ini buat blush, karena ukuran brushnya yang kecil jadi mudah buat aplikasinya dan bikin blush jadi lebih kelihatan warnanya di pipi.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

😍😍😍

This brush has a small, dense rounded brush head – perfect to fluff out and blend powder products. It’s best used for contouring the cheekbones with powder blushes and bronzers using a buffing, circular motion to blend contour shades. I also like applying powder highlighters on the tops of the cheekbones with this brush. It’s so soft and fluffy, and its small, rounded head makes precise application in the hollows of the cheeks so easy.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

GOOD FOR VEGAN I SUPPOSED

well, the shape definitely great for a precise bronzer or contour powder application. Also great for those who are blessed with small face. Because it is vegan (non animal hair) bristles, you need a lil extra swipe to pick enough product, especially if you have not so pigmented bronzer or contour powder. On side note tho, because it is synthetic the it doesn't scratch your face while blending product. So for those with sensitive and super dry face, this is your buddy. Also, for traveling you can use this for your cream/ liquid blush or bronzer. However, personally i love natural bristles contour brush for my contour as it picks my powder contour effortlessly and blend it good. so i gave the brush 3 and 1/2 stars

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

just OK

okelahhh yaa hasilnyaa tapi not so special, ukurannya pass bristlesnya halus pastinya.. since, this brush does it's job jadi aku kasih bintang 5 ajaa lol. emang koleksi sihh bagaimana pun ttp bakal aku simpen ini brush

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best Contour Brush

Suka banget dengan brush ini !! Kebanyakan brush makeup yang saya miliki adalah Sigma, sehingga waktu milih contouring brush saya memilih contour brush yang bagus. Saya gunakan brush ini untuk contour dan juga blush.  Sangat baik dalam aplikasinya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

LOVE <3

Selalu suka sama sama kuas sigma, ga pernah mengecewakan, bulu kuasnya halus dan lembut banget, ngga gampang rontok, bentuknya bagus buat contor muka love it                                                              

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Cute and soft

This brush is cute and really soft. It doesn't shed or bleed. I use this brush to contour, and it blends the contour powder beautifully. At first I was reluctant to buy this brush, because of the so-so reviews in the internet, but after I bought it, I do not regret it at all. The size is just perfect to contour, especially for asian face. I recommend this brush.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Amazing brush!

I love this brush! It takes my contouring game to the next level! It's also really nice to use for blush. Very recommended if you are finding a good quality contour/blush brush. I give it huge thumbs up.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.