icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   4977 sigmabeauty web

Sigma Beauty

E25 - Blending Brush

46 reviews

Cepat! hanya tersisa 1

Rp 212.000 Rp 212.000

Chrome

Copper

Chrome Copper

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

Chrome - Mrs

Best! Pengen ngasi 5 bintang, tapi dikurangi 1 karena harganya aja hehehe.. Untung saya beli pas diskon jadi 190rb-an. Bulunya lembut dan emang ngebantu banget untuk blending eyeshadow. Bener-bener meringankan pekerjaan deh. PAkai eyeshadow murahan yang low quality pun jadi enak ngeblendnya pakai brush ini

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Works like a charm

Guess it's no secret that this brush killed it. I have been using it for years and I don't think it sheds even a little bit. It is soft, it picks up the shadow, and blend like a charm. I'd definitely repurchase, but mine is not even worn out after all these years.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - best blending brush

This is a dupe for mac 217 which is pricier but works just as well. Perfect for blending eyeshadow into the crease, and for blending all over in general. Also, if you contour your nose Pony-style (korean beauty blogger Pony), this brush does the job.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - ms

Good quality as expected from sigma brushes. Good for adding to my collection. The brush is not very thick but still do good job for blending out eyeshadows. Always prefer sigma compared to other brands out there.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Sigma

Ini kuas nya bagus cuma agak lebar utk kelopak mata saya dan spt nya bukan utk blending karna agak pipih bentuk nya. Tapi sangat lembut dan kuat. Ga diragukan lagi lah produk sigma dengan harga dan kualitas yang sebanding.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Copper - Great blending brush

I really like this brush. I only wish it has smaller size because i have hooded eyes. I also wish it has brush case for travel. This brush is very soft, very good quality. Recommended for beginner, it can be used not only for blending, but also for lid & under eye.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Ms.

pertama beli cuman mau coba aja salah satu brush sigma yang hits, Secara performa selama saya pakai, ga ada masalah yang besar sih hanya saja kalau untuk blending kok kurang bagus ya? kuasnya sangat bagus soal color transfer tapi begitu disapu dimata kuasnya kurang bisa ngeblend sehingga warna eyeshadownya jadi cendrung pointed (ngumpul). untuk produk dengan fungsi yang sama merek lain ada yang lebih bagu. tapi overall oke banget lah untuk color transfernya

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Wohoo

This has got to be my most-used eye brush! I love using this to apply transition colors on the crease and to blend darker shades in the outer corner of the eyes. This is often the only brush I use when I’m in a rush – it can do almost everything eye-makeup related.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Superb blending brush

This E25 blending brush gives a very smooth color transition. This brush can be worn by both big eyes with deep crease to even small eyes. For smaller eyes need a bit practiice how much the eye shadow need to be blended out without minimizing the illusion odbtge crease specially in small eyelid eyes. It makes blending time way faster and smooth like proffesional with just little practice. This is one of must have sigma brushes. Sigma brush has the perfect material used for each type of brush function which i dound it helps a lot big time. Definately recommended for either both beginner n proffesional.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Chrome - Eye brush sigma e25

Saya suka design brush nya elegant, sangat membantu saya untuk urusan merias area mata,  Ketika digunakan untuk mengaplikasikan eyeshadow ke mata sangat nyaman karna bulunya halus dan tentunya acara menyakiti mata sangat less dirasakan. Walaupun bulunya sintesis tapi ok kok, untuk soal harga yah sesuai lah sama kualitasnya,  Kekurangan dari produk ini, kembali lagi ke pribadi masing-masing y, this is just my opinion karna bulunya putih akan keliatan kotor ketika akan bersentuhan eyeshadow, Warna eyeshadow akan nempel dikuas sesuai warna yang ingin digunakan. Jadi harus rajin2 dicuci kalo ingin keliatan bersih :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.