icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Sephora Collection

Mud Mask Purifying & Mattifying

60ml

7 reviews

Rp 330.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

bye pores

i loooveee love the scent! this mask applies in dark grey color, it has a rough texture yet creamy and dries down light greyish-white. you need warm water to remove this mask off and the result is your pores looks smaller and all the impurities in your face is gone

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love It!

Suka banget sama masker ini, muka jadi bersih bebas komedo dan ampuh untuk mengatasi jerawat yang baru mau muncul. Setelah lebih dari 3x pemakaian, bekas jerawat juga mulai memudar. Untuk wanginya menurut ku agak kenceng ya mungkin karena bahannya dari Zinc. Masker ini juga gampang dibilas, overall i love it!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Sebenarnya udah lama sampe di rumah, baru sempat review sekarang. Kupake seminggu sekali (karena baru sempat make pas weekend doang) enak, mirip glamglow youthmud, aromanya kaya greentea gitu. Wajah kencang dan pori-pori mengecil setelah bilas.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

mrs

Masker ini saat pemakaian di wajah, kulit akan berasa mint/mentol dan beberapa menit masker nya mengering. Setelah di bilas kulit terasa lebih licin dan kencang. Wangi masker nya tidak wangi tapi hasilnya oke banget

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

Beli ini karna review yg aku baca dia mirip banget dengan Glamglow Supermud tp harganya lebih ringan dikantong. so far aku sih belum coba supermud tp untuk Sephora Mudmask ini menurutku juga cepat membuat masalah jerawat dan pori jadi lebih kecil dan cepet banget kering pas diaplikasikan ke wajah. Pakainya tipis aja juga sudah cukup

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

mask junkie

for a very very oily girl like me this is SO GOOD! clearing the pores and mattify the skin perfectly but if you are a normal or not so oily i suggest you to wear a thick layer of moisturizer after this.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Superb mud mask from sephora!

It's a really good mask, if you search reviews about this product, most of the time, you'll find a really good review about it, it simply because it's a really good product!  I'm so glad i bought two of them during the 20% off :D After only use it around 2/3 times, i can already see and feel the difference on my skin. My face became more soft and smooth, minimize the appearance of my pores, really help/improve acne situation and oil control. You can definitely use it as a spot treatment too. Overall, a superb mask. Definitely comparable to glam glow one.  Will continue to use this mask :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.