icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

50% OFF

Sephora Collection

MicroSmooth Baked Foundation Face Powder

6 reviews

Cepat! hanya tersisa 1

Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya

Rp 291.000Rp 145.500 Rp 291.000Rp 145.500 Rp 291.000Rp 145.500 Rp 291.000Rp 145.500 Rp 291.000 Rp 291.000Rp 145.500 Rp 291.000Rp 145.500 Rp 291.000Rp 145.500

35 Bronze

60 Ebony

30 Sand

25 Beige

56 Mahogany

15 Nude

40 Hazelnut

5 Porcelain

35 Bronze 60 Ebony 30 Sand 25 Beige 56 Mahogany 15 Nude 40 Hazelnut 5 Porcelain

Gratis Kirim, Order di Atas Rp 200.000

All of our products are 100% authentic

25 Beige - beige

bener-bener bagus powdernya.......karena hasilnya bisa bikin glowing gtu.......pas dipake buat finishing. hasilnya jga matte.....kesannya glowing aja diwajah. ..... warna powder jga bervarian........

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

5 Porcelain - Not Another Face Powder

Untuk saya yang merupakan daily user, face powder ini cukup hemat, tahan lama, dan teksturnya lembut dan ringan. Cocok dipadukan dengan jenis foundation atau CC cream apa saja. Kekurangannya, kita harus menyediakan sendiri aplikatornya (spons ataupun kabuki brush).

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

15 Nude - Super Smooth!

I love wearin this. Super smooth powder that match with my skintone. Maybe it's not such a handy product, because there's no puff or brush, but that's no problem. Suitable for party and for me it's matte finish. Love it much 💕

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

15 Nude - I love this <3

15 Nude is the right shade for me and this product is awesome. One thing that I forgot to mention in my latest review about this powder, this Micro Smooth Baked Foundation Face Powder last very loooong even after I got sweat.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

5 Porcelain - Ms

This powder has a nice pigmentation and well-coverage level on my skin. But I actually made a mistake while purchasing this, because it's a shade lighter than my skin colour so I use this powder just for covering some spots after I put my concealer on. It blends perfectly on my skin, even over my concealer. The only con for me is the smell, I don't really like the smell, kinda weird, but still acceptable.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

35 Bronze - AKHIRNYA KUMENEMUKANMU

Shade nya pas banget. Jadi seperti kulit kedua. Butirannya sangat halus, bikin pori ngeblur sehingga wajah jadi nampak glowing. Tahan lama pula, apalagi kalo dipake setelah primer, dipakai jalan panas-panasan di pantai sedari siang hingga sore, terus malemnya.ngemall, tanpa touch up tapi saya masih kelihatan cantik tanpa kucel.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.