icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Rose - good

suka banget sm lipbalm ini , pas bibir lagi kering gara2 kebanyakan pake lipstick . sih lipbalm ini ngebantu banget , tinggal apply dan timpa pake lipstick hasil bagus bgt , suka pake di malam hari jg bagus parah pas besoknya bibir ny jd halus .

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Almond - Mrs

I fell for the first time for its packaging, made from hard texture paper instead of plastic. Love the smell, the green color. I was confused at first, thought it was minty flavor, turned out it contained almond. Moisturized my lip very well. use before applying the heavy matte liquid lipstick.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mandarin - mrs

suka dengan pelembab bibir ini karena membuat bibir terasa glosy dan lembab. baunya enak tidak bikin enek. selalu suka dengan merk sephora yang terbukti bagus untuk semua produknya. sepertinya merk kosmetik di kantong saya dominan dengan merk sephora :D

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Almond - Ms

SEPHORA COLLECTION Sephora Lip Balm ini aku beli yang vaian Almond. wanginya suka banget. travel friendly juga ya, jadi gampang buat lembapin bibir pas kering.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Rose - So moisturizing!

This products is travel friendly and bag friendly, I can just throw it in my large or small bag. The shape is like lipsticks with a cap that will make it always safe and hygiene. I love the smell, I love the fact that this is really moisturizes my lips too. I always use lipbalm before applying lipstick, and I need a lipbalm like this to put in on my bag that whenever I need to reapply my lipsticks, I will always put lipbalm first, and of course after I clean the previous lipstick first😊 I love the pink packaging too!💕

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mandarin - Ms

Best lipbalm so far... The tiny size fits my pouch very well. It smells amazing. It moisturize well. Furthermore, the design is cute. Gag ada warnanya sih jadi cocok banget dipake sebelum lipstick or after lipstick.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.