icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Sephora Collection

Instant Refreshing Toner 400ml

4 reviews

Rp 278.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

mrs

tonernya bagus.. saya suka dengan baunya yg menyegarkan.. efektif juga untuk membersihkan sisa2 make up sehari2.. yg paling sy suka isix yg banyak jadi kalo dihitung2 termasuk murah aplg dgn brand yg sdh terjamin.. oke banget pokokx 👍🏻

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Refreshing!

This toner is great for my sensitive, acne-prone skin. Love the fact that it's acohol free. I used to hate toners because they would irritate my skin and make me break out but after trying this one, I can't go without it. Great product!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

It does refresh your face

Not the best toner ever but the price is really cheap, you should buy this size instead of the smaller one (50ml). I use it after Sephora Cleansing Milk, it does refresh my face and clean my make up residue. It also smells good!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

worth it!

baru pertama pake toner ini tapi suka soalnya nggak buat muka kering yang ketarik2 apalagi kayak rasa kebakar, karena kulitku sensitif banget, pas aku coba tepuk2 di area mata juga nggak pedih, over all suka dan termasuk murah banget harganya 400ml cm 200rb.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.