icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   9960 sephoracollection web

Hurry! only 4 left

Hurry! only 2 left

Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya

Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000 Rp 22.000

Lagoon

Flower

Coconut

Lilac

Monoi

Mango

Vanilla

Blueberry

Green Tea

Strawberry

Peony

Chocolate

Lagoon Flower Coconut Lilac Monoi Mango Vanilla Blueberry Green Tea Strawberry Peony Chocolate

Free Shipping above Rp 200.000

  • *Deskripsi
  • About

    Bath Cube

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
3 Ulasans

Green Tea - Mrs

Smells so good, ini mirip kaya redoxon gtu hehe enak banget pas habis pakai kulit langsung licin dan lembut good product pokoknya. Bakalan coba varian lain deh ga bakal nyesel beli product ini. Bener2 bkin kulit yang tadinya kasar jdi lembut dan licin hehe

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Vanilla - Lumayan

Sebenernya beli ini cuma buat tambah total pembayaran aja supaya dapat gratis ongkos kirim, tapi lumayan juga untuk travel , wangi juga.. tapi memang ukuranya kecil banget ya namanya juga harganya murah

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Strawberry - Strawberry Fizz

Wanginya enak banget kaya permen strawberry, pas di celup ke air kaya redoxon gitu. Aku kira ukurannya gede, ternyata dia imut banget, cuma sekitar 3x5cm. Tapi sesuai sama harganya sih. Wanginya juga relaxing banget 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.