icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Travel a lot? Travel with this.

Wanginya enak banget nyegerin. Kalo kalian tipikal orang yg doyan traveling, i think this is the best thing thay you should take with you. Wanginya bikin fresh, apalagi kalo udah seharian diluar dan pulang buat take a bath, seriously feel the sensations! 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

So relaxing

Barangnya udah sampai kemarin siang. Packaging dari luxola rapih banget yah smp pakai bubble wrap segala. Setelah 2 kali pemakaian, aku sukaaa banget sama produk ini. Wanginya enak banget. Bikin badan relax. Jadi ngantuk nih sangkin relax nya. Jadi pengen nyoba varian yang lainnya

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

Very relaxing

Satisfied with all sensatia body products,it is like lush better version made in indonesia,this package very effective to bring while you re on travelling,the smell very appealing,relaxing calming at the same time,love the lavender a lot,shampoo and conditioner do the great jobs,overall good products no complaining at all.i love it

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0
Sephora works best with portrait mode.