icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

blush brush

untuk ukuran blush blush on kayanya kebesaran sih... cuma karena lagi sale gak akan nyesel deh belinya...jadi setengah harga gitu dan bulu-bulu nya juga halus banget.. luamyanlah untuk di tulang pipi cukup nampol...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good for highly pigmented blush

The size of this brush is big and the bristles are not too dense, so it picks up just the right amount of blush especially those that are highly pigmented- like Charlotte Tilbury or Becca blushes. But you cannot use this with blushes like Tarte which require much denser bristles to pick up the product because it's not as pigmented. But for the price, real technique brushes delivers as good a result as any high end brushes!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

good

setelah beli ini blush brush aku yang lain udah dilupain hahaha karna kalau pake brush ini pengambilan produknya pas dan sewaktu dipake dipipi ukurannya juga pas dan warna blush on langsung pas ga terlalu menorrrr

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Baguus

Brush ini mampu mengangkat blush dan meratakan dengan baik. Sangat lembut di kulit. Tidak rontok setelah pencucian berkali2. Sangat mudah digunakan karena bentuknya yang pas untuk pemakaian blush. Untuk brush seharga ini, kualitas tidak kalah dari high end brand lain.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

One of the must have

Blush brush dr Real Technique ini bentukny sangat unik, membuat brush ini menjadi a very versatile face brush... Bisa dipakai untuk blush, bronzer dan powder brushes... Bristles ny terasa sangat halus dan saya memiliki kulit yg sangat sensitif #kulitlembeng Love this brush so much!!!!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

fluffy brush

i actually use this blush brush not only for blush, but also for my setting powder. because of the shape and the texture of the brush that is very big and fluffy, i just find it to be really good for applying powder. Real techniques brushes are really multi purpose. so if you are ever in a hurry, you don't have to worry and think too much about your brushes, since one brush can be used for more than 1 use. quick and easy!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Very versatile face brush!

It's a very versatile face brush with a super soft bristles! It can be use for setting the face with pressed or loose powder, also good for bronzer, and of course perfect for blush. Glad i decided to purchase it :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My favorite blush brush

I've been wanting to get this brush for sooo long because I've heard great things about it but this brush is always out of stock but last week I saw it back on stock so I bought it and yesssssss it really is great the bristles are soft and this brush is quite big and fluffy so it takes only few seconds to apply my blush on. Thanks Luxola 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love this brush

Real technique blush brush is very soft and gentle for my skin, it perfectly deposit blush onto my cheeks without being too much or too less. The bristle is very soft and unique and the pink color is also very cute. Highly recommend it

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Jatuh cinta dengan brush ini

Brush multiguna ini daoat dipakai untuk kontur wajah, blush dan powder sekalipun. Menjadikan riasan rata, halus dan membuat mood menajdi senang ketika sedang memakai make up. Bulu halus, gagang mantap ketika dipakai, tidak sakit di kulit dan hasil riasan bagusss. Jatuh cinta dengan merk ini. Terima Luxola :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.