icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Maybelline

Dream Satin Two Way Cake

4 reviews

Cepat! hanya tersisa 5

Cepat! hanya tersisa 5

Cepat! hanya tersisa 3

Daftar Tunggu Saya

Rp 145.000 Rp 145.000 Rp 145.000 Rp 145.000

B5 Sand Beige

B4 Caramel

O1 Light

B1 Nude Beige

B5 Sand Beige B4 Caramel O1 Light B1 Nude Beige

Gratis Kirim, Order di Atas Rp 200.000

All of our products are 100% authentic

O1 Light - Smooth, glowing finished look

Have been using this powder for sometime and it never fails to amaze me. As the name suggests, the finished look is smooth as satin. Great for daily use and does not cause breakouts, and it goes well with my oily skin.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

B1 Nude Beige - Not for me

Ga cocok pake produk ini soalnya kulit aku jadi muncul jerawat kecil2 gtu. Utk yang kulit oily tpi ga acne prone, produk ini oke soalnya menurut aku jadi bikin muka jdi semi matte, ga dianjurin buat dry skin krn bs jadi cakey kulit mukanya

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

B1 Nude Beige - good all rounder

Saya suka bedak padat ini untuk kulit muka saya yang kombinasi-berminyak. Oilnya control lumayan tapi gak bikin kulit kelihatan kering di bagian kering (pipi dan dagu). coveragenya juga bagus. Spongenya ga ngerti kenapa gitu tapi ga enak kalo di aplikasikan pake sponge. Saya rasa hasilnya akan lebih bagus kalua mengaplikasikannya pakai kabuki brush ato kalua mau coverage lebih pakai flat top kabuki

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

B4 Caramel - Make my skin look brighter but oily

It makes my skin looks brighter and minimize the pore size. But it doesn't cover my dark spot. I like it, but I will not repurchase this powder. I'm thinking about other pressed powder. It's only need 30 minutes to make my face oil sick, too oily and doesn't long last. Not recommended for combination or oily skin.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.