icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Blacquer 42 - Ms

I highly recommend this eyeliner... Can used in waterline or upperline, and not smudge at all.. And 1 thing that i love, this eyeliner definitely waterproof, so i can used this all day long. Although this eyeliner quite expensive, but this very worth it.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Blacquer 42 - Very good

Pengen banget beli produk ini udah dari lama banget, cuman baru kesampean belum lama ini. Thank you Sephora Indonesia buat diskon untuk produk ini sampe 50%. Terlepas dari harganya, eye liner ini bener-bener kece banget. Aku itu paling males nge tightline mata, soalnya udah nyoba beberapa produk eyeliner selalu bleber kemana-mana. Sejauh ini, cuman produk ini yang gk bleberan di mata ku dan dia itu stay put banget. Dan yang paling penting itu, Warnanya hitam banget, gk perlu di raut, dan gampang banget buat di aplikasiin.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Rococoa 48 - Lasting

Bought this for Mom's Bday Present along with Stila color balm & Sephora sharpener. Wasn't disappointed at all. I thought Marc Jacobs beauty only flaunt its designer's name without making quality products. But this one liner proves it's worth its name.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Think 44 - BULLETPROOF

Karna kulitku oily banget (termasuk eyelids) cukub susah nemuin pencil liner yang awet seharian. Sudah liat review bagus soal eyeliner ini dimana-mana and I gotta say that this has to be one of the best pencil liners I have ever tried. Dari jam 6 pagi sampai after hour lalu lanjut sejam kelas RPM nggak geser sama sekali. Bahkan saat dipakai di waterline pudarnya nggak bleber sama. Will definitely repurchase.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Think 44 - so-so

Suka banget sama warna biru nya. Aplikasinya juga gampang, smooth dan sangat pigmented. Packaging juga oke banget, apalagi tinggal diputer aja ngga perlu diserut. Tapi entah kenapa di aku, setelah kurang lebih 6 jam dia kayak rontok2 gitu, dan muka ku jadi banyak butiran biru kecil2 nya. Tapi so far so good. Pengen coba warna lainnya kalo diskon lagi hehe

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Rococoa 48 - Higliner gel eyeliner rococoa

I've never used mj beauty before so I had high expectation on this eyeliner. I'm a loyal user of bobbi. It turns out i'm addicted to using this eyeliner. It's very easy to apply, it glides easily on my lids without tugging. It works as an eyeshadow too but you have to smudge it quickly as it dries up pretty fast. Love the colour; golden brown with a slight of shimmer which is perfect for daily use. Within days i reordered the same colour. Sephora, provide more colours pls.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

JazzBerry 46 - JazzBerry 46 - easy to apply, nice color

I like this highliner. Easy to use & it has good payoff color. It is expensive, i buy it when it has discount. It is long lasting. This product will last for long time. I don't need to sharpen, just twist. You won't be disappointed with this liner

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Blacquer 42 - unexpected treasure

I'm a liquid liner devotee because I need my eyeliner to stay still for more than 10 hours. Anything pencil-like would make me cringe imagining all the fallout and mess it would create after couple of hours. I tried another brands hailed as 'holygrail' of pencil or crayon liners and all failed miserably, I think because my oily lids are such a pain. Ugh. But then I decided to try this one (oh well since it's on sale anyway!) and BOY OH BOY where the heck were you my whole life? It has the blackest of black, crazy color payoff, and most of all; still look gorgeous after 12 hours of wear! Will definitely repurchase

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Blacquer 42 - ms.

a very smooth eye pencil. long lasting and easy to apply. very recommended. the only letdown is the fact that the sharpener just doesnt work as it should. i ended up finishing mine without even using the sharpener.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Blacquer 42 - Super!

Ini highliner paling keren yang pernah saya beli. Satu swipe aja udah langsung keluar banget warnanya (punya saya yang warna hitam). Really satisfied deh! (Jadi pengen beli warna lainnya juga nih huhuhu)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.