icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Make Up For Ever

Shine Control Primer

15 ml

5 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 660.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

Good

Make my skin feel smooth and mattyfying.. gonaa repurchase this product.. best primer i'd ever tried!! Thanks sephora.. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

My holy grail primer! I have a super oily skin and this keeps my oil at bay. Sometimes, I do have to touch up after a few good hours, but most of the times, I can go all day without looking oily. This primer also smoothes out my skin so that my foundation glides smoothly on top.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Yah boleh lah

Begitu nyampe ternyata kecil banget produk nya.. rada shock sih haha.. Muka gw oily banget di daerah T-zone.. pas gw apply primer ini, muka gw jadi lebih matte.. habis itu gw pake foundation n loose powder. sekitar 3-4 jam baru mulai muncul tuh minyak2 bandel.. overall di gw termasuk lumayan nahan sih walopun ga seharian matte.. secara produk lain biasa 1-2 jam uda oily muka gw

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

ok

it really does mattify the skin well, but depends on what kind of foundation you are using on top of it, the foundation may not blend well. it may react with the primer and does not want to stick to the skin.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

THE BEST PRIMER

sukaaaaaa bangettt dengan primer ini ..khusunya buat kamu yang oily skin yahhh.. ini nampol banget buat nahan minyak wajah kamu... seharian bisa awettttt banget make up pakai primer ini.. kalau habis dipastikan repurchase ;)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.