icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   9590 laneige web

Laneige

Water Sleeping Mask

2.7 fl.oz

19 reviews

Rp 400.000

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • Ingredients
  • About

    Masker ini diformulakan untuk me-recharge dan menghidrasi kulit Anda pada malam hari. Dengan kandungan ionized mineral water dan ceramides untuk memberikan dosis intens kelembaban untuk mengatasi kulit kering. Aromatic sleepscent: orange flower, rose, dan sandalwood yang merelaksasi dan meremajakan kulit Anda. Ekstrak apricot dan chestnut mengelupas dan mencerahkan wajah Anda. Hasilnya, kulit And akan terlihat bercahaya, halus, dan fresh. Tidak mengandung parabens dan phthalates. Dermatologist tested, noncomedogenic, dan untuk semua jenis kulit.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Ionized Mineral Water and Ceramides: Deliver deep hydration to skin. 
    • Chestnut and Apricot Extracts: Gently exfoliate and brighten skin. 
    • Sleepscent™: Infuses orange flower, rose, and sandalwood to relax and promote deep sleep.

    Water, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Trehalose, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Beta-Glucan, Castanea Sativa (Chestnut) Seed Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Hydroxypropyl Bispalmitamide Mea, Salicornia Herbacea Extract, 1,2-Hexanediol, Glycogen, Glutamic Acid, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Lysine Hcl, Magnesium Sulfate, Mannitol, Manganese Sulfate, Serine, Sucrose, Stearyl Behenate, Citrulline, Alanine, Arginine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Ethylhexylglycerin, Inulin Lauryl Carbamate, Zinc Sulfate, Caprylyl Glycol, Threonine, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Polysorbate 20, Propanediol, Pca, Histidine Hcl, Carbomer, Tromethamine, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Fragrance, Blue 1 (CI 42090).

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
19 Ulasans

Mrs.

Sukaaaa banget, bikin wajah lembab keesokan paginya jadi make up bisa nempel dengan baik, wanginya juga lembut ga berlebihan.. Dipakai seminggu dua kali udah sebulanan, so far belum terlihat efek mencerahkan..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

My nth time repurchasing this product. Love love love the hydrating result. I have combination skin and use this at night every few days. Love how soft and bouncy my skin felt the next morning. Everyone I recommended love this product

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

This mask gives the hydration my skin needs without stickiness. I also feel like it's very soothing. I usually put in in the fridge to get that fresh cooling sensation. But other than hydration & soothing the skin, I don't see any added benefit from this mask. However I love it enough to keep repurchasing.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Suka sekali dengan produk laneige satu ini. Awalnya agak takut untuk mencoba karena jenis kulit yg super sensitive. Tapi setelah pakai water sleeping mask ini muka jadi lebih smooth and so far no problem with my skin. I'm lovin' it

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

This is my first try lf this product. Completely satisfied! I just love the scent, it's very relaxing! This product also moisturises skin without making it oily. Everything exactly as advertised. Would surely repurchase!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Makes my skin 'kenyal'

This mask really hydrates your skin, i have very dry forehead, oily nose and normal skin around my cheek area, after using this my skin feels very moist and supple in the morning, even my forehead. I couldn't resist the temptation to keep touching my cheeks. I love to smell the product for 5 seconds before i go to bed since it contains sandalwood and it is very calming and relaxing. Overall this product really does the night shift job perfectly!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

First Sleeping Mask I've Ever Known, I Guess

Bought this purely bcs of curiosity, but I kinda understand why some reviews written positively for this product. I can feel the effect after the first try. My skin became brighter and softer? the next morning. Its smell is so relaxing I love it. But probably I'll try the firming one for the next purchase and see the difference.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

bagusan yang firming pack

Beli ini waktu itu buat genapin min.purchase biar dapet bonusan, tapi masih bagusan yang firming pack nya sih kata aku. Tapi kalau cuma buat meredakan jerawat gitu lumayan bagus ini produknya, kulit jadi lebih cerah gitu deh

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

g nyesel beli

teksturnya waktu di apply kayak air tapi g bikin muka jadi kayak kolam air karena cepet kering pas d apply di muka. besok paginya muka jadi kenyal dan ngelembapin enak nyentuh muka yang kenyel gitu.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My favorite sleeping mask ever!

Suka banget sama sleeping mask ini. Pokoknya jatuh cinta banget deeeeh!! Kalau tidur pake masker ini, pas pagi bangun itu kulit wajah terasa dewy, lembut, bersih. Make up juga nempelnya di kulit wajah jadi lebih baik. Enak banget pokoknya. Ini udah pembelian yang kedua dan pastinya langsung beli lagi begitu botol yang ini habis. Sepertinya ini produk laneige yang hasilnya paling memuaskan. The best deh!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.