icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   6607 laneige web

Laneige

Water Bank Mineral Skin Mist

4 reviews

Rp 360.000

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • About

    Laneige Water Bank Mineral Skin Mist berfungsi menjaga kelembaban kulit wajah dari kekeringan serta mencerahkannya dan membuat kulit wajah Anda lebih lembut dan sehat. Gunakan setiap pagi dan malam, atau saat kulit Anda terasa lelah dan kusam.

    Manfaat

    • Melindungi kulit dari kekeringan
    • Melembabkan dan menghaluskan kulit wajah

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
4 Ulasans

Ms

Selalu bawa laneige water bank mineral skin mist ke kampus soalnya buat muka aku yang ngantuk setiap di semprotin ini langsung fresh bgt tapi sebelnya klo pake mascara non waterproof mascaranya mbleber kemana2 jadi item2 di bawah matanya deh huhu

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Feeling fresh!

Seneng banget semprot semprot nya kayak yang biasa di pakai cewe korea. Buat kulit sensitive oke banget bikin moist and fresh. Aku cobain ke cowo aku yang kulit nya dry juga bagus jadi moist gitu. Seneng banget pakai laneige soal nya gampang cocok ama kulit asia

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

OK

wangi, fresh, dan gampang dibawa kemana2... Lumayan melembabkan dan fresh. Produk laneige memang rata rata mahal tapi kualitas juga serupa. ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My favorite face mist

My all time favorite face mist. I always use face mist everyday to keep my face noisy all the time. This is my three, yes three bottle that I have used up. That's show how much I love it. I have another bottle on the go. I love the scent of it. And really make my face glory and moist. It's Laneige water bank mineral skin mist. Love it. Holy grail.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.