icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Laneige

Two Tone Lip Bar

2 g

12 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 250.000 Rp 250.000 Rp 250.000 Rp 250.000 Rp 250.000 Rp 250.000

2 Red Blossom

5 Darling Darling

6 Pink Step

1 Magenta Muse

3 Pink Salmon

7 Cashmere Nude

2 Red Blossom 5 Darling Darling 6 Pink Step 1 Magenta Muse 3 Pink Salmon 7 Cashmere Nude

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

6 Pink Step - My honest opinion about two tone lip bar

Pigmentnya oke, tergantung brp kali layeringnya. Texturenya creamy, tp kalo dipake bibir lg kering bakal keliatan lip cracknya, jadi kalo bisa di exfoliate dulu atau semacemnya but overall lipsticknya bomb as f

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

1 Magenta Muse - Mrs

I love this lip bar so much. Actually this is my second lip bar. I was craving for it and visit Laneige Booth to buy 1. the first was red blossom. It is very pretty. That's why I bought this one too and it is not disappointed. The color is very fresh and bright. When you see the swatch, you probably are scared of the dare color but it is actually not. It melts to your lips and blended well. Apply lip balm first to get the best radiant results. I am planning to buy another color too. Repurchase? Definitely yes.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

2 Red Blossom - Nice

Lovely lip bar :) The color is nice and it really moisturizes my lips. Although, agak nggak tahan lama, jadi harus sering-sering re-apply lagi lip bar-nya. But overall I love it, definitely will purchase other shades.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

5 Darling Darling - Love Lipstick

pertama kali liat lip bar ini dari iklan song hye kyo :) trus akhirnya coba cari2 info tentang produknya. sampai sekarang, lip bar ini jadi favourite saya dan benar-benar jatuh cinta dengan make up bibir yang satu ini

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

6 Pink Step - good

Warnanya aku suka. Two tone nya terlihat alami. Warna pink di bibir keliatan natural. Bentuk lipstiknya jg lucu. Tp sayangnya kurang tahan lama. Jadi harus sering di aplikasikan lg di bibir supaya terlihat bagus

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

2 Red Blossom - Good

bagus, tapi karena bibir aku pecah-pecah jadi keliatan jelas. next mungkin mau coba warna pink salmon soalnya yg red blossom ternyata terlalu merah ke bibir aku dan aku ga PD pakainya. so far bagus dan awet warnanya

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

3 Pink Salmon - mahasiswa

selalu suka dengan produk ini cantik dan menempel sempurna di bibir,,,cuma kalo di liat dengan mata teksturnya agak kasar,,,,tapi bagus dengan harga segitu….di pake di bibir juga tidak bikin kering dapat menempel sempurna

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

3 Pink Salmon - Ms.

I Love it, looks like summer style. It makes my face looks fresh. It can be used with simple make up in the morning, even for touch up in the afternoon it can be simple. But, for the best swatch, it'll be better if you used lip concealer before.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

1 Magenta Muse - laneige two tone

laneige two tone magenta muse, it is a must item. aiT can fit for your daily activities and especially if you match with summer season. It has bright color with two tone color which is blend really well in your lips. It is smooth and does not make your lips dry. And because it is two tone colors , you ca see the inner and outer lips nicely.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

2 Red Blossom - My favorite

Love the red blossom shade, perfect for daily wear, not drying, easy to wear, no need another lipstick to make an ombre lips anymore. not as long lasting as i expected.  However i would like to try other colour

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.