icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   laneige lip sleeping mask box with product

Laneige

Lip Sleeping Mask

20 gr

7 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 270.000

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • About

    Vitamin C-rich Berry Mix ComplexTM, containing raspberry, strawberry, cranberry, blueberry extracts erases dry, flaky dead skin on the lips during the night to realize smooth and supple lips the next morning.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
7 Ulasans

Ms

It's nice and the packaging is cute. But I prefer my Nuxe lip balm. This one gives slightly oily feeling on the lips which I don't mind at all. It also said that it will exfoliate dead skin on the lips, so I guess it's not for daily use. Still great with the price considering how much you get.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good quality

Aku kasih bintang lima, meskipun baru satu kali pakai, kerasa banget bedanya, bsk paginya bibirq udah g kering lagi pdhl selama ini udah pake lip balm apa aja g mempan, wanginya jg enak sekarang jd lebih pede kalo pake lipstick

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Bibir saya luar biasa kering sampai pecah2. Sudah mencoba berbagai lip balm dan perawatan bibir namun efeknya semua sementara. Minggu pertama saya pakai produk ini setiap malam. Setelah seminggu saya menyadari bahwa bibir saya sudah tidak kering dan pecah2 lagi. Sekarang saya pakai ini hanya 3 hari sekali dan bibir saya sudah 2 bulan ini tidak pernah kering lagi. Benar benar produk ajaib!!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it

Suka banget sama packagingnya...wrnanya juga bagus.. Awalnya agak ragu, krna terbiasa pake lip balm tp bibir masih terasa kering Lalu liat review produk laneige yg ini.. Malemny coba pake ini.. bsok paginya berasa banget bibir lebih lembut... Suka banget.... diknyor sharian bibir ga kerasa kering... 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

good exfoliator

judulnya memang lip mask. tapi produk ini dipakai saat tidur, baru dibilas esok paginya. saya beri rate 4/5 karna fungsi banget, bibir yang warnanya kurang bagus karna terlalu sering menggunakan long last lipstick/cream akan kembali ke warna asal. saya pakai seminggu 2-3 kali saja atau jika dibutuhkan, karna kebutuhan masing masing individu beda

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

For lipstick hoarders, you need this

it is like heaven for my lips. i have a horribly chapped lips , even lipbalm won't help. i put on this lip mask overnight, and when i wake up, i got this moist lips. it helps on applying lipstick easier. some says, it will help on brighten the lips but maybe it will take time. overall, i'm satisfied with the product and definitely will repurchase

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it

My lips chapped everyday, that i need to scrub it everyday. With this. My lips stays moisturized all day long... Love the smell and the consistency. Now I love waking up with a plump soft lip every morning.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.