icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Laneige

BB Cushion [Pore Control] SPF50+ PA+++

15 g

6 reviews

Daftar Tunggu Saya
Daftar Tunggu Saya

Rp 520.000 Rp 520.000 Rp 520.000

No.21 (Natural Beige)

No.13 (True Beige)

No.23 (Sand Beige)

No.21 (Natural Beige) No.13 (True Beige)  No.23 (Sand Beige)

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

No.21 (Natural Beige) - my first bb cushion

Pore controlnya memang oke, bikin pori2 agak tertutup tersamar.Bikin muka jadi flawless ala-ala orang korea, gak bikin tebel dimuka, tahan lama dannnnn simple banget buat sehari-hari dipakai juga enak, niceeee product👌🏼👍🏼👍🏼👍🏼❤️

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

No.21 (Natural Beige) - great!

Bb cushion terbaik. Warna kulit muka jadi merata sempurna dan tahan lama. Jadi ga perlu touch up terus. Proses orderan sampai pengantaran cepat. Senang deh! Mudah-mudahan selalu begitu ya. Barang datang tepat waktu dan packagingnya aman banget. Thank ya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

No.21 (Natural Beige) - must have item in your bag

Laneige BB Cushion (Pore Control) SPF50+ PA+++ is my first BB Cushion. Wonderful result, full coverage and very light. Easy to use. This item is 'must have item' in my bag. Will repurchase this product.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

No.21 (Natural Beige) - Natural glowing

ringan, bikin wajah glowing tapi tetep keliatan natural, dan tahan lama. Dan setiap aplikasiin ke wajah kaya ada efek dinginnya. Recommended bgt yang pengen makeup natural ala ala korea. Semoga sephora cepet update produk Laneige lainnya, karena aku hampir suka setiap produknya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

No.21 (Natural Beige) - Student

its very sheer, lightweight feeling and good for natural make up. it also has nice fresh scent if you have a lot of blemishes and dark spot i dont really recommend this product bcs it cant cover all of your imperfections but you can also use with concealer for flawless skin.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

No.21 (Natural Beige) - The best bb cushion

I've been using it since a year ago and still love it that much,, it doesn't look cakey on my oily skin, yet it stay a day (i dont say it 24 hours simply because i've never used make up for longer than 8 hours. Yet in the last hours it faded a little but still covers my dark spots. Definitely will repurchase again.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.