icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

GlamGlow

Supercleanse Daily Clearing Cleanser

140 ml

14 reviews

Rp 575.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

Clean clean clean

Wah, sejak pake supercleanse saya hampir ga pernah punya jerawat baru. Paling jerawat PMS aja. Make up di wajah terangakat sempurna! Botol super cleanse saya belum ada habis nya sejak pemakaian 1 bulan lalu, so cukup ekonomis

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

suka

ini luar biasa bagus saya suka,,,,,,,,jerawat bsa kempes cpt pake ini,,,,enak d pake yg ptg jangan kena mata,,,,,muka jg jd cerah pake ini,,,,mksh glamglow,,,,komedo jg ilang ...mantap,,,, keren abis,,,,,,

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

Produk glamglow memang bagus. Saya nyoba facial washnya setelah mencoba maskernya. Saya menggunakan untuk cuci muka sebelum tidur karena bagus banget buat membersihkan wajah setelah seharian kulit menggunakan makeup atau kosmetik. Harganya mahal jadi saya harus berhemat hehe. Selain itu kalau di pakai cuci muka pagi kayaknya terlalu "keras" buat wajah saya. Setelah sekian lama menggunakan produk ini, terasa kalau wajah saya makin bersih, komedo di dagu dan hidung juga berkurang. Layak dicoba!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Suitable for oil combo skin

I have oily-combination skin and this mud cleanser helps mattify and unclogs pores, therefore dry skin girls should stay away as it can be too drying. I use this once only at night after removing my makeup with micellar water just to thoroughly get rid of any traces of makeup. I'm onto my third bottle now. Will keep purchasing.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

my holy grail cleanser

it keeps blackhead and white head away from my skin. and it doesn't make my skin dry at all. it smoothes my skin and it does a really great job for me. i love that it gives me a radiant skin. I've been using it for 3 months and i love love love this so much

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

must have clearing cleanser

suka banget ama produk glamglow supercleanse and masker supermudnya. must have skincare item deh. buat kulit jadi bersih dan jerawat males muncul, kalo pun muncul langsung cepet banget kering. perawatn yang praktis dan berkhasiat banget thanks glamglow udah bikin kulit jadi kalem

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nice

Suka dengan semua produk dari glam and glow ini benar benar cocok di kulit saya yang berminyak tapi sensitif dan ada breakout. Pake ini jadi lebih mulus dan breakoutnya berkurang lumayan ya wajah jadi kinclong

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it!!

When I tried the sample of this cleanser it irritated my skin, I got many red little pimples. Months after I ran out of my cleanser and still curious about this one because so many people like it so I bought it. And OMG I love it so much! I tried so many brands of cleanser and this one work like magic to my face. My skin gets clearer, acne dried faster without any use of acne medication. Definitely will buy again eventhough the price is quite wonderful

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it!

Been using this for almost 3 weeks now. Some of my friends said that my face look more 'alive' since according to them I used to look grey (dull) looking before and that was only after about 5 days since I started using it. I also had a few pimples on my face and after using this it reduced in size and disappeared after a few days. Washing your face with this doesn't leave that tight feeling on the face but just a nice fresh feel. A tip to lather the soap is to rub the extra face wash with a little bit of water on your palms together and viola you have foam. And one pump is enough for a one time wash. The only thing that bothered me is that my skin became too dry after using this and since then I only use it every other day once and uses a toner right after. The dryness calm down a little so all is good now. Definitely will continue using this and I am tempted to try the other kinds. Its a worth-it purchase so far especially if you want to try new things!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

powerful cleanser

awalnya saya pakai produk ini 2x sehari, tapi malah timbul jerawat. sepertinya karena cleanser ini powerful sekali kulit saya gak kuat. akhirnya dicoba 1x sehari saat malam, and it really works! dalam bbrp hari bisa bikin bruntus lebih calm. cleanser ini jd andalan saya kalau lagi jerawat/bruntusan :) recommended!!!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.