icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

don't really use it

as far as the quality, this brush has a good quality. Though, i find that i do not really use it in my makeup routine. i do use the plastic comb to comb my lashes if they get clumpy after my mascara, but that's it. I do not use the brow brush that often, as I find using spooly is much easier.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

sikatnya halus

benda wajib nih buat bikin alis. packaging nya bagus banget,  terus bulu-bulu sikatnya kuat dan halus jadi ga perlu nyikat kenceng kenceng  dan bikin sakit. selain itu juga sikat ini punya dua isi yang fungsional banget cucok deh buat alis cetar hehe thankyou luxola

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Lash & Brow Groomer Duo

Eco tools emang bagus-bagus kuasnya, Beli ini pas lagi diskon 50%, cukup puaslah dengan kualitasnya, Selalu suka sama packingnya Eco tools, Berguna banget untuk ngerapiin alis yang berantakan                          

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

A little bit disappointed

Apart from its price, this brush has less consistency on applying and lack of control too! I am saying this because I once found a cheaper brush with greater result. Not gonna repurchase this thing ever again.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

good

Ecotools Lash & Brow Duo is a standard lash and brow groomer set. It does the job decently and I like that the lash groomer and the brow groomer are in one single tool. Nothing much to review in here. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Like it!

Saya ridak pernah kecewa kalau beli produk dari ecotools, selain design nya bagus, fungsinya pun sesuai dengan yang di deskripsikan. Saya beli pada saat diskon jadi murah banget dapatnya, ndak nyesal beli ini. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.