icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Best face mask ever!

Seneng banget sama product yang satu ini! I'm a mask enthusiast , and sometimes beberapa masks break me out! And this one does not. It really does the job, walaupun brightening, but it's also super hydrating! glowing inside and out:)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

the best dr jart product!

This product really give me something different, make my face more cleansing actually,more smoothly more brightening and last make it fresh Bcs I use it after I went to the beach and my face really oily dan getting dark but this product can help to get it back my face

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

heart dr jart!!!!

Worth the price. I am a huge face mask fan and this definitely does the job as the description. Been using this when im having a stress full day and need a moment to pamper my tired skin. Would purchase again!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

Selalu ingin mencoba produk Dr. Jart hehe. Produk ini saya beli ketika diskon. ada 5 sheet di dalamnya jadi tidak terlalu mahal. Saya gunakan kalau wajah terasa lelah. Setelah menggunakan saya merasa wajah menjadi lebih lembab dan cerah. Saya ingin mencoba mask yang lain dari Dr. Jart.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

lumayan lah

setelah cek review jadilah membeli karena say belum pernah coba masker dari Dr jart.... pemakaiannya mudah ...hanya terlalu basah dan lengket ....saya Baru coba sekali Jadi belum Terasa hasilnya... yg pasti melembakan Dan mencerahkan

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nice

This mask worked very well on my skin. Each package contains 5 mask sheets, which make it only cost 50k each. very affordable for such quality. I got instant result after using it. My face look brighter, fresher, and more radiant after using this. It smells very nice and the texture is unique as it use hydro gel for better content absorption to our face. Will totally repurchase!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Dr Jart - mask

pake mask ini dah abis, tektusnya GEL, paling asik sebelum dipakai di masukin kulkas dulu, pas dipake jadi trasa dingin and seger, hasilnya langsung terlihat setelah pemakaian Sheet ke 2, kulit jadi cerah trusssss terasa lembut and bouncy deh...recomended

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

perubahan nama produk

saya order dermask linght up tone, tapi yg datang turn on your face tapi ditempelin pake stiker tulisan dermask light up tone, tp masker dalamnya tulsan di kemasannya memang turn on your face.. mohon penjelasannya..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

2
0

a very good mask!

I really really love this mask; the texture, the smell, everything. After using the mask, you will see the result right away. It did brighten, freshen, and makes your skin looks more radiant as it promised on the packaging. Furthermore, one package of mask contains 5 mask sheets, which is very affordable for such quality!! I hope Dr Jart also create something like this for eye care as well. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Hydrogel Mask

Aku beli ini barengan dengan dr jart mask "clean up your pores". Tekstur mask sheet nya beda yah ga kyk CUYP. Mask CUYP lebih kayak kain nah kalau yang ini lebih kyk gel tebal tp ttp berbentuk mask sheet. Untuk efek whiteningnya belum keliatan yah. 1 mask sheet bisa dipak 2 sd 3 kali biar lebih hemat. Karena mash sheet nya basah bgt

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.