icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Dr. Jart+

Ctrl A Spot Cover

2g

6 reviews

Cepat! hanya tersisa 5

Rp 368.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

love love love

This has been my holy grail concealer! I love how it covers any zits and those tiny red bumps. It really prevents my skin from breaking out. But Sephora hasn't restocked it yet. So, please please please make it happen. I'll make sure that Im gonna repurchase after this is officially restocked in Sephora online store.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Perfect coverage

Sudah lama Saya mencari concealer yang tepat untuk mencover jerawat yang lagi aktif. Kalo untuk mengcover bekas jerawat sih banyak merk yg bisa didapatkan, tapi untuk mencover jerawat aktif tanpa mengiritasi, Dan sekaligus merawat jerawat tersebut? Dr.jart crtl a spot cover jawabannya. Thanks luxola

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Hmmm

It really does cover my acne. However the color is too dark for me. My skin color is not even that white. They only have one color. I also bought silver bb cream, they dont have the same color so be careful. The ctrl A products seems to have darker color.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

My All Time Favourite Concealer

First, it is supposed to cover, NOT to heal or reduce pimples. hence the name is Spot Cover. If you are trying to heal your acne, you may want to look up for Drying Spot Corrector or Spot Out. I always have one or two pimples due to my sensitive, yet oily prone skin. This concealer, although not necessarily helps in reducing or healing the pimples, does not aggravate the acne further. Probably because it has kinda medicinal properties. When using any other make up concealer my pimples tend to get worse and worst. This is my third bottle, before I bought it on drugstore or when I travelled overseas. Now Luxola made it much easier for me to purchase.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

tidak membuat jerawat kering

seperti biasa coba2 produt jart, kali ini berharap bisa mengeringkan sekaligus menyamarkan juga memutihkan bekas jerawat,,,ternyata ga efek pakai product ini jerawat tetap saja ada dan juga bekas hitam jerawat ,,,tapi untuk mengcover bagus hasilnya,,,sama seperti namanya spot cover ,,,ya hanya mengcover jerawat beserta noda bekas jerawat saja

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

love it

Awalnya iseng iseng aja nyoba, eh ternyata jatuh cinta impress banget sama brand dr.jart+ dari bedaknya sampe concealer ini bin ajaib jerawat yg bandel lgsung kempes jadi win win deh jerawat ke cover + disembuhin juga. Bit pricey but worth it

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.