icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Great for cleansing

I use this brush every evening with my cleanser to remove makeup and dirt on my face. Just a few seconds and your face will feel refreshed. I think it also helps with minimizing the blackheads on my nose.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it

Really good product. The brush is very very smooth and gentle and the circular motion makes it even better on the skin. It did clean my face really well. Worth the pricepoint! (And it's a lot cheaper than the other brand)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

love it

Muka beneran jadi mulus yha✨✨✨✨✨✨✨✨komedo pun berkurang.... 🔥🔥🔥🔥🔥persis review orang-orang.......hehe.... packingannya juga aman bangettttttt....... makasihhhh.... moga awettttttttttttttttttt..... love you sephoraaaaaa

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

best dupe for clarisonic

Gifted this to my best friend. Best dupe for clarisonic and brush replacement is very affordable. Soft cleaning, suitable for daily use day and night. Definitely not irritating the skin! Recommended for normal to combination skin type

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

love this too much

Love how this brush clean my face very gently. Leaves no makeup at all ❤️ the brush is very delicate and easy to use. ++water resistance, so you don't have to worry when using it in the bathroom. Definitely love this!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it

Brush halus, cukup membersihkan muka dan komedo berkurang semenjak pemakaian ini. Harga juga affordable jika dibandingkan dengan clarisonic dengan kualitas yang ga kalah bagus. Repurchase brushnya segera. Thank you Sephora

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Baguss bangettt... saya pake setiap cuci muka menjadi tambah bersih dan lembut banget,lebih bersih dibandingkan dengan menggunakan tangan saat membersihkan/mencuci muka........ pokoknya bagussssss bangettt deh dari pada beli yang mahal-'mahal ini worth it juga kok gak kalah saingannya

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Alat pembersih yang asik!

Niat beli alat pembersih ini karena kulitku berminyak & gampang kusam kalo nggak dibersihin secara seksama. Sempet maju-mundur karena harganya yang lumayan kalo buat aku. Akhirnya beli. Ternyata enak juga pake alat pembersih yang ini. Lembut, nggak bikin iritasi, hasilnya kulit jadi bersih. Worth to buy!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

miss

Worth the price! The brush is smooth enough, but i haven't tried the puff yet. It feels like your face is clean enough and fresh after using it. I recommend you to not using it everyday, every 3/5 days will be much better for your skin. Overall, i love this product.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ini Dupes nya Clarisonic

Walaupun aku gak pernah beli Clarisonic, but I liked this a lot! Ngangkat sisa makeup, walaupun aku anjurkan untuk gak setiap hari makenya, it will damage your skin for sure. Minusnya, tools nya gak bisa kena air dan gak ada pemberitahuannya, jadi punya aku rusak deh, karena kena air. But overall, if you take care of it well, you'll be fine

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.