icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Benefit Cosmetics

Roller Lash Mini

3 mL

4 reviews

Rp 190.000

Gratis Kirim, Order di Atas Rp 200.000

All of our products are 100% authentic

pertama coba

Pertama coba Benefit Cosmetics, langsung suka.....bulu matanya lamgsung kelihata.....harganya lumayan mahal untuk ukuran sekecil itu, tapi dengan hasil yang di dapat, bolehlah....kalau ini habis, kepingin beli yang besarnya. Rekomded

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Didn't Smugde

Aku quite impressed ya sm produk ini. Biasanya itu mata aku udh kyk racoon hitam2 bawahnya klo pk mascara, roller lash ga smudge loh ga bikin hitam2. Impressed bgt. Aku pake ini 12 jam lebih bulu mata aku msh oke. Selain panjangin, dia jg melentikan sih. Tp dibanding theyre real msh lbh lentik theyre real. Roller lash cocok klo buat daily, yg mau natural gt. Yg aku ga suka itu dia wandnya bukan bulu gt tp dia plastik (i think) trs dia curved gt. Overall, suka banget sm formula nya. Recommended

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Lovely

I bought the mini Roller Lash mascara because I was too afraid of comitting to the full sized one as I have had terrible experiences with mascara in general: they get clumpy easily and irritates my eyes. This however, didn't easily clump on my eyelashes and was really good at making me eyes look pretty! One downside about this product is that it's not quiet as waterproof as I thought it would be (dunno if it IS waterproof or not). Overall it's a pretty good product, especially if you're not really seeking for a dramatized eyelashes as you can easily control what looks you want with this. Definitely would try buying the full sized version once I finish this!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Superb

great mascara, bristles really catch my eyelash and make them separate, curl, and give fabulous volume even with my short asian lashes. really does what it claims, easy to clean, do really recommend. Will repurchase the full size later.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.