icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

Cepat! hanya tersisa 5

Cepat! hanya tersisa 4

Cepat! hanya tersisa 3

Cepat! hanya tersisa 3

Rp 390.000 Rp 390.000 Rp 390.000 Rp 390.000 Rp 390.000 Rp 390.000

06 Deep

01 Light

03 Medium

02 Light

04 Medium

05 Deep

06 Deep 01 Light 03 Medium 02 Light 04 Medium 05 Deep

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

05 Deep - pas utk alis

Pigmentasi pomadenya pas bgt utk alis, ga terlalu tebal tapi jg ga terlalu tipis.. aplikatornya enak dipakenya, gampang diblend nya pake spoolie.. trus packagingnya jg juara bgt.. untuk newbie kayak aku sih cocok bgt pake ini..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

05 Deep - love this

stars talk better than my mouth hahaha. i love this product so much. It has good pigmentation and match to my brow hairs. It is a loooooong wearing cream-gel brow. Sometimes it falls out but it is okay.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

06 Deep - Shade 06

you have to pick the right color and need a lil bit practice. (especially for profesionally used..) baru memakai produknya kurang lebih 2bln, semoga ngga cepat kering hehehehehehehhehe................

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

04 Medium - ms.

bentuknya gel, terus buildable dan sangat pigmented. cuma cukup dikit aja udah keliatan warnanya. kuasnya juga cukup bagus dan lembut. dan yang paling saya suka adalah dia waterproof, jadi gabakal luntur seharian

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

06 Deep - My life depends on this product

This is the best eyebrow product that I've ever bought. It's definitely waterproof and I do a lot of sports so when I sweat it does not come off and it lasts for the whole day. However when I bought it in shade 6 which is the darkest shade I think, I thought it would be black but when I applied it it appeared as brown and that is definitely not my shade. But this is good stuff.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0

05 Deep - Mrs

Bagi pemula harus belajar dulu tekhnik penggunaan eyebrow dengan kuas. So far, kalau seharian pakai ka-brow tetep stay di alis kita. Walaupun kita basuh muka. Terkecuali cuci dengan sabun muka ya. Untuk hasilnya matte, memuaskan.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

05 Deep - Ms

I really really loveeeeeeee it!!! This product is waterproof, stay all day long, once you apply it'll stay like foreverrrr! You really need this thing for your life, this will make your eyebrows on fleek! Millions thumbs upppp

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

05 Deep - ...

So far, this is the best eyebrow product that I have ever used. I am not a fan of pencil products when it comes to doing my brows, which is why I was drawn to this product. It is very pigmented, that's why I recommend to only lightly dip your brush in so you don't pick up a ton of products. It lasts all day long and it is also waterproof (it lasts for my whole hardcore gym session!).

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

04 Medium - Ka brow

Just love it and compare with anastasia beverly hills dip brow pomade i like it more . Easier to use and long lasting waterproof from 8am until 8 pm . The price rather expensive but worth it to try very recommended this new product.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

03 Medium - love it!

buat newbie kaya aku, pakai abh pomade sedikit sulit karena pigmented banget. Akhirnya setelah pomade aku habis aku coba ini, teksturnya jauh berbeda karena ka brow lebih padat bahkan pas lagi di dip kadang bingung udah keambil atau belum produknya. Tapi aku malah suka banget pakai ini buat natural look , mudahdi blend tapi harus cepat-cepat karena produknya ini juga cepat keringnya.  Overall i prefer this one than abh for everyday look.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.