icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   10315 benefitcosmetics web.jpg

Daftar Tunggu Saya

Rp 240.000

Free Shipping

  • *Deskripsi
  • How To
  • About

    Sapukan bronzing powder pemenang penghargaan ini pada dagu, pipi, dan dahi untuk efek tan yang sehat dan natural sepanjang waktu. Warna matte murninya tidak memberikan kilau atau kilap. Memberi kilau khas paparan matahari, bagus untuk teknik rias konturing, dan dilengkapi kuas dengan sikat lembut dan alami.

    * Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    • Sapukan di dagu, pipi, dan dahi dengan bantuan kuas. Selalu hilangkan kelebihan produk untuk menghindari mengaplikasikan terlalu banyak warna.
    • Gunakan blush brush untuk mengaplikasikan teknik rias kontur pada garis rahang.

All of our products are 100% authentic

*penilaian & ulasan
7 Ulasans

Ms

Sukaa banget sama bronzer ini warnanya cocok, apa lagikan baru nyoba pertama kali jadi bisa nyoba yang travel sizenya dulu dari pada langsung beli yang gedenya takut ga cocok, good deal bangett sih ini menurut akuuu

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good

Pake dikit ajah udah keliatan jd walopun ukuran mini kyknya awet deh benefit emang g pernah ngecewain untuk urusan nempel di kulit selalu cocok sama produk yg dikurin benefit thankyou benefit thankyou sephora

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Mrs

Krn warnanya yg menurut sy cenderung netral, sy lebih sering memakai utk light/ soft contouring (utk bronzer sy lebih suka yg warm) & jg krn powdernya punya pigmentasi & staying power yg ok bgt. Tdk menyesal beli yg mini, krn tetap ada brushnya & sptnya habisnya bakalan ga tau kapan...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Recommended

Bronzer yang mini, gampang dibawa traveling. lengkap sama brush nya. pigmented banget sih, sekali poles udah keliatan. jadi awet dan hemat yah. biasa dipake buat shading hairline ya, tapi tipis-tipis aja kalo gag, bisa coklat banget

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Best bronzer

Best bronzer ever, with ultra smooth   brush that blend everything so well Its nice to use it for nose countour too Defenitely one of the rebuy item from benefit. Mini size is handy to go, reasonable price, with high quality product 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

So natural

I bought this mini product because I'm mot sure the result will be in my skin tone. And this product really amazing. It is sooo pigmented, just do one swipe and olalaaa looks gorgeous. I use this for contouring my cheek bones also shading my nose. Love this product so much. Thanks Sephora.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

First try

I bought the small size of this bronzer because I want to try it first. I know many beauty bloggers used this bronzer, and I only heard good reviews about, so I am curious about this bronzer. At the first trial, I use it to contour my nose, and I did not like it because it is too orange. So i use it to contour, and I like it. This small size bronzer came with a small brush in the box, but I did not like the brush, it is too small to contour.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.