icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

love this

Because im a makeup beginner, and this is my first bronzer i purchased. I use it for contour and really suits my skin tone, very natural, easy to blend, and the price is ok. But, the brush that comes with not really satisfied me because its too harsh. But overall i love this product and definetely will re-purchase it again soon.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Blend is a key

The color works nicely on my skin tone (but not really recommended if you have very fair skin). The pigmentation also great and lastly i do love the brush that they gave in. I personally love to use this product as a contour rather than bronzer. However, be aware if you have a really dry skin, because the end result is matte, then sometimes it's a bit patchy if you didn't blend well.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

flight attendant

masih belajar cara makenya ini pertama kali aku beli bronzer dan make sendiri tapi waktu aku coba make,awet gitu di muka i like it,warna oke,kotaknya lucu dan aku harap ini pilihan yang tepat buat bronzer pertama aku

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

Love itttt.... Warnanya cakep dan pigmented banget. Bagus banget buat contour pipi dan bronzer. Packagingnya kecil mudah dibawa travelling. Recomended deh buat yang cari bronzer. Harganya agak mahal tapi krn so pigmented bakalan lama juga habisnya ya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

S.Ab

Mudah di blend. Warnanya bagus untuk bronzing terlihat natural. Biasa juga aku aplikasikan ke client dengan segala jenis skin tone masih cocok. Ga salah kalo sering di rekomendasikan juga oleh beauty blogger. I luuuuvvv it!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Very Natural Bronzer!!

I love Hoola, its a perfect bronze. It is matte shade thats not too warm so doesn't leave a shimmer or glittery effect on your face. Looks very natural on the skin. Comes with a handy little brush & mirror, blending easily for a smooth bronzed. Lil bit pricey, but the quality make this totally worth its price

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Amazing

This is a great matte bronzer that we fair complexion girls can use for contouring, too. It goes on smoothly without streaking and is nicely pigmented, so a little goes a long way. he brush included is great to define the face used vertically for smaller areas and horizontally for along the jawline.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

I am not much of a Bronzer person and this is the only bronzer i ever purchase. It works good on my skin tone. Not much to complain and not much to praise. It still gives a good shadow tho, without being too orange.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

holy grail

ini bronzer paling favoriteeee. uda coba macem2 ujung2nya balik ke hoola lagi. udah gitu brushnya juga pas banget ukurannya. bagus buat contour juga. my holy grail for bronzing and contouring!!!!!!!! <333333

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Great bronzer

Warnanya benar-benar pigmented. Sekali ulas langsung memberi warna pada wajah. Hoola ini dilengkapi dengan brush yang memudahkan pengaplikasiannya. Hanya saja saya kurang suka dengan packagingnya yang seperti kardus, walaupun ada cermin yang memudahkan untuk digunakan dimana saja. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.