icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

hover to zoom
Closeup   7174 benefitcosmetics web

Daftar Tunggu Saya

Rp 450.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

mrs

This is my most expensive blush ;)) tapi nggak bohong, harga sebanding dengan kualitas. Warnanya bener2 bikin pipi merona alami, nggak berlebihan, dan stay all day!! All Benefit products are really worth to buy..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good pink blush

Love the colour and the packaging. It gives natural pink blush on my  cheek and quite longlasting through the day. The brush is a bit harsh but it picks up more blush than usual blush brush and suit my cheek contour perfectlly. I

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Beautiful

I like it! Pretty packaging and colors arrangement inside. Not really travel friendly because the packaging is bulky. But beautiful  color, suitable for everyday use and can be build up. Very pigmented too. Not to fond of the brush, feels scratchy on the face

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Coral-y Peach-y

I love it. The mixture of colors produce subtle coral-peachy shades that look natural on my cheeks without being "too much". It stays through out the day as well. The only thinkable down side is that the brush is bit harsh.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Cocok semua jenis kulit

Blush on benefit hervana ini warnanya soft pink jadi pas di pake keliatan natural ga lebay.. Di tambah lagi blush on ini ga ada glitternya (kurang suka yang ada glitter).. Muka jd keliatan lebih berseri.. Ga norak warnanya.. Suka banget deh pokoknya

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

1
0
Sephora works best with portrait mode.