icon-back-left-arrow pinterest facebook twitter menu category explore search bag account store-location order wishlist wishlist-added need-help logout close certified email-subscription red-shopping-bag beauty-pass icon-reward-boutique-desktop

BECCA

Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

21 mL

13 reviews

Rp 980.000

Gratis Pengiriman

All of our products are 100% authentic

awesome

Udah lama ngincer produk ini karena kena racun review di youtube. Akhirnya bisa kebeli juga & sama sekali ga kecewa sm produknya bener2 bagus banget, terutama highlighternya duhhh cinta banget dehhh. Packagingnya apalagiiii OMG looks so luxurious.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms.

I love this palette so much! The blushons look amazing! So does the highlighters. The highlighters' formulas are a bit different than their single ones, though. They're not as intense as their usual ones in pans. But for this price, I think it's still a really good deal.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

overall suka banget sama warnanya dan pigmented bangettttt!!! tapi pas dapet barrant sebetulnya agak kecewa karena pas dibuka kayak ada gores gitu di produknya, jadi sedih deh rasanya :( but overall love it and i think it 's match all skin color.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

ms

this palette is the bomb! the highlighters are amazing, its a blinding highlighters. every color is very pigmented , you have to be careful when you picked up the product. overall the quality of this palette is outstanding.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

a beautiful palette

Been eyeing this Becca palette for a long time until I finally decided to get one myself. Like everything in this palette. The blushes are super versatile, pigmented and easy to blend. The highlighters are the only reason why I purchased this palette in the first place. They deliver everything I expect from a highlighter. My new found love!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Miss

super suka sama product ini, sangat paham kenapa banyak yang suka. worth it banget! dari packaging bagus banget menurut Kau dan semua blushnya bisa di pake di kulit ku. highlighternya wah! bener2 bagus.. pigmentasi juga bagus...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Miss

Ga pernah mengecewakan, produk yang di pesan datang lebih cepat dari yang di harapkan atau yang di tulis. Produk yang kita pesan juga datang dengan kondisi sangat baik, tidak ada lecet satu pun, you never disappoints sephora

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Ms

The Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette has been in my list of makeup to buy since forever. I bought the opal one at first and instantly fall in love with Becca's highlighter. Their pigmentation and glow is just so blinding. With this, it has the same slightly creamy powder texture to it, just like the opal one. Absolutely recommended for beauty junkies!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Love it!

I really love this palette, especially the highlighters, they're very intense and blinding. The pigmentation for the blushes is very great, and I also love the variety of the blush shades it comes with. Also, I really love the texture for both the blushes and the highlighters, they are very creamy which makes it easy to apply. And what makes me love this palette even more is actually the white and gold design of the palette which I think looks very pretty. Overall this is one of my favorite palettes right now and I really recommend this product!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

WORTH IT

This product is so worth it!!!!!!! Yang sangat disayangkan adalah tutup dari palet ini yang tidak se elegan expectation ku. Tetapi dengan memiliki 2 highlighter dan 3 blush yg bahkan harga satuannya bisa mencapai 700k adalah sangat sangat worth it. Kekurangan lainnya adalah, product ini tidak terlalu tahan lama. Ditambah dg iklim di indo yang membuat kita lebih cepat berminyak kulit wajahnya.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.