hover to zoom
Closeup   5846 zoeva web

ZOEVA

Luxe Complete Set

SBB15L2

14 reviews

Rp 2.060.000

Free Delivery

  • Deskripsi
  • About

    ZOEVA Luxe Complete Set adalah sebuah koleksi yang terdiri dari 15 brush rias wajah terbaik dari ZOEVA untuk melengkapi ritual kecantikan Anda. Setiap brush ZOEVA dibuat secara tradisional dan terbuat dari paduan helai bulu sintetis dan natural yang ideal untuk mengaplikasikan produk liquid atau powder agar Anda tampil cantik setiap hari.

    Set ini berisi: • 101 Luxe Face Definer • 102 Silk Finish • 105 Luxe Highlight • 126 Luxe Cheek Finish • 142 Concealer and Buffer • 221 Luxe Soft Crease • 224 Luxe Defined Crease • 227 Soft Definer • 228 Crease • 230 Pencil • 231 Petit Crease • 234 Smoky Shader • 315 Fine Liner • 317 Wing Liner • 322 Brow Line • Satu clutch brush berwarna hitam

    Manfaat

    • Terbuat dari 15 brush yang khusus dipilih untuk mencapai rias wajah yang sempurna. • Semua brush terbuat dari paduan bulu sintetis dan alami yang mudah dibersihkan. • Mudah untuk disimpan, serta untuk dimasukkan ke dalam koper jika sedang traveling. • Dikemas dalam clutch berwarna hitam.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
14 Ulasans

I Love It

Sempat ragu beli kuas ini,krn sebenarnya saya cuma butuh kuas khusus mata saja,tapi setelah ditimbang dari fungsi dan harga,akhirnya memutuskan beli dan syukurnya sephora lagi ada promo diskon waktu itu, jadi harganya bisa lebih murah,dan voilllah datanglah kuas ini,kuasnya lembut sekali pas diraba,tapi untuk pencil brush agak kurang yah,agak menusuk jika dipakai ke bagian eye corner,tapi overal suka kok,sering sering promo ya sephora dan zoeva.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

zoeva brush set

bagus.. halus.. kepakai semua... sebagai make up artist saya pakai kwas ini... bagus enak dipakai.. lembut.. tas nya pun bagus... hanya saja musti beli tempat kwas yg bulet lagi atau tas kwas tempat yg satuan agar kwas yang sudah dipakai nggak campur baur warnanya' ..................................... cuma kwas pada urutan ke 6 dan 7,8 untuk baur itu hampir sama' kurang pendek dikiiit... sebenernya tergantung dari kebiasaan aja sih. overall semua baguslah'

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Not as good

I bought these brushes because so many people raved about them. Many youtubers said that these brushes were so soft and worth the $$ spent. However, I'd rather go with my Real Techniques brushes, or even my Masami Shouko brushes, considering they're at the same price tag. They're definitely softer and do not irritate my pores as much as these did. I ended up just using the small brushes for the eyes, and I really have to work on my angles to avoid the brushes from poking my eyelids. 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

New obsession!

I really love zoeva brushes! The quality is really great, the bristles are super soft, they don't shed, which sometimes happen to some of my sigma brushes, the packaging is amazing, this brush set comes with a beautiful high quality leather clutch (I believe it's a faux leather), plus they're so much cheaper than sigma and I personally think they're better than sigma in all aspects. Highly recommended!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

BEST BRUSHES EVER!

Zoeva set ini udah lama jadi inceran, ditungguin di Luxola karena selalu Sold Out. Pas kepikiran mau add to cart yang Rose Gold aja eh tiba-tiba ini nongol dengan stok terbatas. Walopun dompet lagi kering cus langsung tanpa basa basi pesen deh daripada kehabisan lagi hihi. So far selalu pake ini, hasilnya super flawless. I LOVE ZOEVA! thanks Luxola for having this set.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

uhmaiziinggg

oh i love this brushes so much! at first when i saw the price i thought that this was overprice but after i compare it with others and received it and hold it in my hand i feels like wow this is worth it, and i feel excited when i use it, so soft and precise! and now i'm about to thinking to complete all zoeva brushes collection :p oh yuumm

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

High quality but so affordable

I really love this set! I love the brush choices, at least we don't get a useless brush (paddle foundation brush, uhm) like in other sets. The bristles are very soft with minimal short hairs shedding. The build quality is really good, it's firm and strong. Bigger white brushes might be a little prickly if you have sensitive skin, but I'm fine with it, try to apply conditioner after washing. Make sure to dry them using brush guard after washing, since the natural bristles tend to splay.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

good value

set ini good value banget, jauh lebih murah dibandingkan beli satuan.  i love the handle size, not too long, not too short. bulunya juga smooth banget, my fave is the natural bristles, they blends powder like heaven.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Claimed to have essential MAC dupes

I can't agree more on the other reviews written here, they're absolutely fantastic! So soft and blend perfectly. A few brushes are claimed to be exact dupes of some MAC brushes, but better. The pencil brush is my favorite as it creates depth on the eyes with precision. Yes its a bit to spend but you won't regret it. The price comparison here to zoeva.com isn't too much different, plus you you get fast and free shipping.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

zoeva never fails me :D

brush ini bagusss bgt, dari segi appearance nya, brush set ini classy and pouch faux leathernya tuh bagus, tebel dan gak terkesan murahan. Next dari segi quality, brush zoeva ini bagus bgttt deh, gak kalah sama merk s****, and dari segi harga, it is really a good buy. reasonable price with best product deh pkoknya :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.