hover to zoom
Closeup   5858 zoeva web

ZOEVA

231 Petit Crease

SB 231

9 reviews

Daftar Tunggu Saya

Rp 155.000

Free Delivery above Rp 200.000

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    ZOEVA 231 Petit Crease merupakan sebuah kuas rias mata inovatif yang mampu menciptakan crease dan shade pada kelopak mata Anda dengan sempurna. Dengan bentuk meruncing di bagian ujung, brush ini sangat ideal untuk menonjolkan mata sehingga mata terlihat lebih besar dan indah. Brush wajib punya untuk hasil riasan yang ideal and terperinci.

    Manfaat

    Memiliki helai-helai bulu alami yang terbuat dari bulu kambing. Tersedia dalam tas brush yang cantik.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    Terapkan brush pada eyeshadow. Aplikasikan produk pada seluruh permukaan kelopak mata. *Baurkan ujungnya.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
9 Ulasans

My HG brush!!

Ukuranya pas banget buat apply eyeshadow. Dan brush ini selalu jadi andalan, karena dia ujungya mengecil. Brushnya memang ga terlalu lembut, tapi dia juga ga nyakitin mata, dan menurut aku pake brush ini sudah cuku bagus untuk apply eyeshadow favorit. :)

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

SOFT

NICE BRUSH ! Brush pertama saya dari ZOEVA, gak mengecewakan bulunya halus dan gak nusuk dimata, detail, cocok untuk jangkau area crease yang lebih dalam lagi, dan selalu dapat bonus pouch dari zoeva yang useful banget

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

blending jadi lebih MUDAH

Kuasnya lembut, ngga gampang rontok. Hasil smokey eyes jadi lebih cantik dan natural karena hasil blendingnya smooth dan precise. Until now, this is my favourite blending brush! Harganya juga affordable apalagi ada diskonan dari Luxola.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good for a defined crease look

It's a quite thin and tapered brush, it's great for putting color into the crease or outer v, and for blending out smaller areas with precision. I like it for applying color with precision above the crease and it can be used to smoke out shadow along the lash line. Anyway, if you have big eyes, It's a perfect brush to create a cut crease look.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Zoeva Petite brush

I heard from beauty vloggers this brus is good that's why I purchased this brush and they were right!!! I love this Zoeva petite brush, easy to use for small eye and very good for your crease... The bristles are smooth, this is what I like the most from Zoeva. Thank you Luxola 

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

I loveeeee this brush

I think zoeva make a superb size brush for us asian eyes. This is my second petite crease brush i have from zoeva. I got my first travel petite crease brush last time from luxola when they have giveaway, and i ended up buy the regular size since i love it so much. It really good size brush for us asian eyes since most of asian eyes are small. I always use this instead my mac 217 now to my client . Sooo very recommended ....

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Good brush

Baru pertama kali beli Zoeva karena liat review yg bagus2, ternyata emang brushnya bagus dan lembut, untuk brush petit crease ini bagus banget untuk bikin garis crease & doing other detailed work in outer corner. Udah dicuci 2x masih kembali ke bentuk semula dan ga megar. Recommended!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nice

another great quality brush from ZOEVA. Affordable yet has great quality. super soft bristles, very pointy. Offers great precision especially for lining under eye or lower lashes. Recommended for you to try it.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Really good for defining your crease and add colour

I love this brush so much. Even though its not like my expectation. My expectation that this brush have a pointy and stiff brush but its not. However, it works really well on my crease to define my crease and to add more colour on my outer corner eyelids. It's just a perfect brush for u who love a smokey eye looks. it's also perfect for your inner corner eye to bright them up.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.