hover to zoom
Closeup   5850 zoeva web

ZOEVA

225 Eye Blender

SB 225

11 reviews

Hurry! only 1 left

Rp 155.000

Free Delivery above Rp 200.000

  • Deskripsi
  • How To
  • About

    ZOEVA 225 Eye Blender merupakan sebuah kuas rias mata wajib punya untuk menciptakan tampilan smoky eyes. Brush buatan tangan ini memiliki kepala yang lembut dan ideal untuk membaurkan warna-warna eyeshadow untuk menciptakan nuansa smoky eyes yang memukau.

    Manfaat

    Memiliki kepala yang lembut, ideal untuk menciptakan tampilan smoky eyes. Tersedia dalam tas brush yang higienis.

    Unless otherwise stated and to the fullest extent permissible by law, Sephora disclaims all warranties, representations and conditions (whether express or implied) as to the veracity, accuracy, completeness, currency or any other aspects of any product claims or descriptions on this website which have been provided by to us by third parties (e.g. the relevant brand owners or customers reviews). Sephora has not independently verified such product claims or descriptions. Customers and users who wish to rely upon such product claims, descriptions or customer reviews should consult directly with such third parties.

    Aplikasikan warna eyeshadow yang lebih muda pada sudut dalam kelopak mata. Aplikaskan warna eyeshadow yang lebih gelap pada sudut luar kelopak mata. *Baurkan kedua warna itu dengan brush sehingga mencapai efek ombre.

All of our products are 100% authentic

penilaian & ulasan
11 Ulasans

Great brush

The brush is quite soft and easy to work with. I love the handle too, cause it's not too small or big either. ini blending brush pertama yang aku punya jadi belum bisa bandingin ama merk lain. ntar aku mau beli yang sigma juga deh, but overall I love this zoeva blending brush ..

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Great brush

Thanks luxola. Suka banget sama produknya.cocok digunakan pada muka n bentuk wajah ku.Banyak produknya yang sejenis yang sudah ku coba tapi kurang cocok  untuk aku. Ini yang paling perfect lah menurut ku

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

.

The brush is quite soft. good enough for blending dan harga kuas zoeva juga cukup terjangkau. overall it is a good brush. aku beli pake point luxola. sangat memuaskan jadi belanja belanja yg kemarin dapet bonus.

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Full power Eye Blender Brush

Blending with this brush is SO EFFORTLESS ! It feels like every bristle in this brush doing the blending. I need less blending stroke when using this brush because it's so effective and ON POINT. Even though I already have the multitasker Zoeva 227, this brush is A Keep !

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Puas banget dech...

Zoeva 225 Eye Blender ini, bulu kuasnya halus banget jadinya enak banget dipakai buat blending eye shadow dikelopak mata dan juga bulu kuasnya ngga gampang copot/lepas. Walau harganya agak mahal tapi worth it buat dibeli. Jadinya pengen beli produk Zoeva yang lain...

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Really soft!

What interest me is that it made of squirrel hair. Shaped like classic blending brush, it's so soft and elastic, it blends really well and also apply shadows really well. It didn't sheds so far and it also didn't splay like Zoeva's white brushes. Love it!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Wonderful blending brush

I was looking for a nice blending brush when I found this wonderful brush. Bristles of this brush were made of squirrel hair. Not a surprise that they are very soft, no scratchy, dense, blends product well and perfect for small eyes. I really like this brush and most likely plan to get another one. Yes, I would recommend to friends...!!   

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

nice and fluffy

Great one. very soft, delicate to eyes. very recommended indeed. I just cannot believe how great this brush is. Zoeva is indeed one of the best brush manufacturers out there If you are looking for great quality brush. yet vry affordable price, this zoeva might be the answer

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Nice brush for nice price

I just try zoeva brushes, usually i go for sigma. But for some reason i kinda wanna try another brushes than sigma. So far i really like the quality of this brush. It blends the shadow very nice too and for the price i think it is worth to try

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0

Blends like a dream!

Ever since I bought this brush and started to use it, I completely forget to use any other brush every time I need to blend my eyeshadow. This brush helps to blend powder or even cream eyeshadow really smoothly on my eyelids. The shape or the bristle is really great, because it can be used to give diffused blend and also to have more precise blend especially on the crease. Besides, it is also a great brush for all over blending. In my opinion, this brush is quite a fool-proof tool to use, especially for those who just started to learn how to apply eyeshadow properly. It is worth every penny!

Apakah ulasan ini bermanfaat untuk Anda?

0
0
Sephora works best with portrait mode.